Следва

We love: Наоми Кембъл в Vogue, Португалия

Show Me Your Bag - в The Mall - Общи условия и правила на играта!

Период на кампанията и време на провеждане...

Shopping преди 8 години

I. Период на кампанията и време на провеждане
Всяка събота от 11:00 часа до 19:00 часа в периода от 23.01.2016 г. до 07.02.2016г. и на 24.01.2016г. от 11:00 до 19:00ч.

II. Организатор на кампанията. Администратор на лични данни.
1. Организатор на кампанията е View Sofia - „Неро Джи” ЕООД, ЕИК 130982459, със седалище и адрес на управление: ул. “Майор Томпсън” 24-32, вх. Б, ет. 4, ап. 11, София, наричано по-долу Организатор, Медия или Администратор.
2. Администратор на лични данни е „Неро Джи” ЕООД, ЕИК 130982459, регистрирано в регистъра на вписаните администратори на лични данни, поддържан от Комисията за защита на личните данни, под идентификационен номер 280832, представлявано от управителя Юлия Пенчева Константинова.

III. Териториален обхват на кампанията

Настоящата кампания ще се проведе на територията на The Mall, „Цариградко шосе” 115 („Търговския център” или „The Mall”), на www.viewsofia.com и на Facebook страницата на Организатора.

IV. Цел на кампанията
Насочена е към всички посетители на The Mall и читатели на View Sofia, които пред представители на View Sofia в определен кът в The Mall ще вземат участие, което ще включва заснемане на съдържанието на чантите им или на продукти в чантите, които могат да бъдат закупени от Търговския център. Ако участник има закупени от него продукти от The Mall, те също могат да бъдат снимани, по желание на участника, като това в никакъв случай не представлява условие за участие в кампанията. Снимките ще се публикуват на страниците на Медията, като чрез гласуване ще се излъчат всяка седмица нови победители.

V. Участници в кампанията
1. В кампанията могат да вземат участие всички посетители на The Mall и читатели на View Sofia на възраст над 16 г., които посетят на посочените в Раздел I дати обособения кът с представители на View Sofia. С участието си в кампанията участниците изрично се съгласяват с настоящите условия и правила.
2. Участието в кампанията не е обвързано със закупуване на продукт, включително на стоки от The Mall.

VI. Награди
1. Наградите в кампанията са следните:
1 чанта O'bag + 1 ваучер от Grand Optics за 100 лв.
1 чанта Carpisa + 1 ваучер за 100 лв. от Intersport
1 ваучер за 100 лв. от LC Waikiki
1 чанта Marc O'Polo + 1 ваучер от Grand Optics за 100 лв.
1 ваучер за 100 лв. от LC Waikiki
1 ваучер от Guilian за 100 лв. + 1 комплект от Six
1 часовник Viceroy + 1 чанта Esprit
1 ваучер от Sugarfree за 100 лв. + 1 комплект от Six
1 ваучер за 100 лв. от LC Waikiki
1 чанта Furla
1 чанта Carpisa + 1 ваучер за 50 лв. от Deichmann
1 ваучер за 100 лв. от LC Waikiki
2. Наградите се предоставят от магазини O Bag, Grand Optics, Carpisa, Intersport, LC Waikiki, Marc O’Polo, Guilian, Viceroy, Sugarfree, Six, Esprit, Furla и Deichmann, които се намират на територията наThe Mall.
3. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини, извън неговия обхват или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившите с награда на сходна или по-висока стойност.

VII. Механизъм на кампанията
За да участва в кампанията, всяко лице трябва да се намира на територията на The Mall в предварително посочените дати и часове съгласно Раздел I от настоящите условия и правила, на обособен кът на View Sofia в The Mall и да спази правилата на кампанията. Тоест да позволи заснемането по негово предпочитание, както гласи слоганът на инициативата “Show Me Your Bag”, съдържание или част от съдържанието на дамската си чанта. Ако участник има закупени от него продукти от The Mall, те също могат да бъдат снимани, по желание на участника, като това в никакъв случай не представлява условие за участие в кампанията. След това е необходимо всеки участник да предостави телефон, две имена и e-mail за обратна връзка.

VIII. Разпределение на наградите
На 25.01, 01.02 и на 08.02.2016г. на страниците на Медията ще се появяват имената и направените снимки на всички участници, с анкета, в която да се гласува от посетителите на страниците на Медията, за да се излъчат трима победители. Всички гласувания ще се случват в рамките на седем дни и след това, в нов материал ще се обявят печелившите, които ще са съответно на първо място с най-много гласове, следвани от второ и трето. С тях ще се свържат представители на View Sofia и ще връчат наградите на територията на The Mall.

IX. Получаване на наградите
След като на 25.01., 01.02, 08.02 и 15.02.2016г. се обявят победителите, на страниците на Медията, ще бъде определен срок от три дни, в който да бъдат връчени наградите на територията на The Mall с представители на View Sofia и на The Mall. След изтичането на този срок, ако победител не е получил своята награда, то тя няма да му се дължи.

X. Други правила
1. Настоящите условия и правила са публикувани на www.viewsofia.com, на страницата на Организатора в Facebook и на мястото на провеждане на кампанията в The Mall.
2. Организаторът на кампанията има право, с което участниците се съгласяват, да променя и допълва настоящите условия и правила по всяко време, като публикува съответните изменени/допълнени условия и правила на страниците на Медията. Промените влизат в сила от момента на публикуването им.
3. Участник в кампанията, спечелил награда, съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.
4. Всеки участник се съгласява и приема, че спечелването на награда в кампанията може да породи допълнителни разходи за участника, които не са включени в наградата (напр. транспортни разходи и др.). Участникът е отговорен за заплащането за негова сметка на всички разходи, свързани с ползването и по време на ползване на награда от кампанията.
5. Организаторът не носи отговорност за вреди, настъпили във връзка с ползването на награда.
6. Всеки участник се съгласява да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии, интернет страницата на Организатора, социални мрежи и др., в това число с посочване на имената му, като участник или печеливш в кампанията без каквото и да било допълнително заплащане от страна на Организатора. В противен случай Организаторът има право да откаже предоставянето на наградата на съответния печеливш участник.
7. Организаторът се задължава относно събирането, обработването, използването, съхранението и унищожаването на личните данни на участниците в кампанията да спазва разпоредбите на Закона за защита на личните данни и подзаконовите нормативни актове по приложението му, в това число да използва личните данни на потребителите само за целите, посочени в настоящите условия и правила.
8. Включвайки се в кампанията, участниците автоматично дават съгласието си личните данни, предоставени от тях, да бъдат обработвани, в това число с автоматични средства от Администратора за цели, свързани с кампанията, обявяване на участниците и печелившите, разпространението на наградите, както и последващи информационни кампании за актуални или предстоящи промоции, инициативи и други съобщения в полза на потребителя. Съгласието за обработване на лични данни от участници в кампанията, които са непълнолетни, трябва да бъде придружено от съгласие на техните законни представители.
9. Администраторът информира участниците, че включването в кампанията и възникващата във връзка с това обработка на лични данни е доброволно. Всеки участник има право на достъп и коригиране на личните му данни; право да възрази пред Администратора срещу обработването на личните му данни при наличие на законово основание за това; право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг; право да бъде уведомен, преди личните му данни да бъдат разкрити за пръв път на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг, като му бъде предоставена възможност да възрази срещу такова разкриване или използване. Участникът може да упражни тези си права чрез изпращане на електронно съобщение на следния имейл адрес: [email protected]
10. Всеки участник има право по всяко време да оттегли даденото съгласие за обработка за предоставените от него лични данни. При оттегляне на съгласие за обработка на лични данни, изявено преди изтичането на периода на кампанията, участникът доброволно прекратява участието си в кампанията и Организаторът няма да носи никаква отговорност по отношение на оттеглилия се участник.
11. Администраторът на кампанията и определените от него физически и юридически лица ще събират и обработват личните данни, предоставени от участниците в кампанията в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и Наредба № 1 от 30.01.2013 г. Срокът на обработване на личните данни е 10 (десет) години
12. Служители на View Sofia и The Mall и членове на техните семейства (съпруг/ съпруга, брат, сестра, деца) нямат право на участие за награди в кампанията.
13. Организаторът си запазва правото да предприеме всички необходими мерки в случай на измама или опити за измама, които могат да рефлектират негативно върху имиджа на кампанията и/или на Организатора. Всеки опит за измама и/или незаконосъобразни действия ще доведе до дисквалифициране на участника, за което последният ще бъде уведомен от Организатора с лично съобщение.
14. Организаторът има неотменимото право да прекрати кампанията по всяко време, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на настоящите условия и правила или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците.
15. Организаторът на кампанията не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции при изтичането на срока на кампанията или по други подобни поводи.
16. Организаторът не носи отговорност за забава, промени, отменяне, отклонения или заместване на наградата или невъзможност за използването й поради обстоятелства, които са извън контрола на Организатора и възпрепятстват използването на наградата. Също така, Организаторът не поема отговорност за щети и повреди по време на транспортирането на наградите. Организаторът не носи отговорност за прекратяване на кампанията или за недоставени награди поради форсмажорни обстоятелства.
17. Евентуално възникнали спорове между Организатора и участниците в кампанията се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи.
 

More Shopping