Следва

Четиво в четвъртък: "Приятели до смърт" от Неле Нойхаус

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Всеки знае поговорката за малката крачка и голямото пътуване. Безспорно - истина, и съвсем нагледно го прилагаме днес...

Movies & TV преди 8 години

Всеки знае поговорката за малката крачка и голямото пътуване. Безспорно - истина, и съвсем нагледно го прилагаме днес. Пристъпваме с въпросната крачка смело, наново и съвсем начисто с порция голямо кино, на голям екран, разбира се. 

Слагаме началото отново през любимия кино четвъртък и съвсем в духа на сезона, се пренасяме в Арктика, за да си правим компания с един много симпатичен полярен мечок. За да ни започне годината весело, а и за да видим и ние малко сняг. Не че слънцето навън ни пречи, но все пак през януари очакваме поне малко да ни позатрупа. 

Но както и да е, важното е, че още утре можем да се впуснем в приключението, отправяйки се към салона. Очертава се един наистина забавен уикенд, за това:

Action!!!

"Норм - полярният мечок" ("Norm of the North")

Актьорите: Анимация

Режисьорът: Тревър Уол

Сюжетът: Полярният мечок Норм и тримата му приятели - леминги са откъснати от арктическия си дом и пренесени сред плашещите небостъргачи в Ню Йорк. Мечокът е избран да бъде талисман на известна бизнес корпорация, но много скоро започва да тъгува по родния си край.

Първоначално проблемът на Норм е, че в Арктика няма туристи. Когато обаче един вманиачен предприемач се кани да строи там луксозни къщи, той прави това, което всяка една нормална полярна мечка би направила - отправя се към Ню Йорк, за да го спре!

В компанията на неособено възпитани леминги на своя страна, Норм превзема Голямата ябълка (както наричат този град) и големия бизнес, но се сблъсква и с криза на собствената си идентичност...

Премиерата: 15 януари (България)



"Ченге за един ден: Мисия Маями" ("Ride Along 2")

Актьорите: Кен Джонг, Айс Кюб, Кевин Харт, Оливия Мън, Тика Самптър, Бенджамин Брат, Глен Пауел, Индер Кумар

Режисьорът: Тим Стори

Сюжетът: По-голяма доза екшън и смях ни заливат в новия трейлър на "Ченге за един ден: Мисия Маями". Точно когато си мислехме, че Кевин Харт е доказал, че е достоен да се ожени за сестрата на Айс Кюб, се оказва, че сме сгрешили.

Само защото Бен Бардър (Харт) завоюва малко позиции с ченгето Джеймс Пейтън (Кюб) в първата част, не означава, че Пейтън е готов да приеме непохватното човече в семейството. Но когато опасен наркотрафикант превзема Маями, поради неясна причина на Бен е позволено да отиде с Джеймс и отново да се опита да докаже, че има качествата на добър съпруг и полицай.

Премиерата: 15 януари (България)

"Петата вълна" ("The Fifth Wave")

Актьорите: Рон Ливингстън, Тони Револори, Ник Робинсън, Майка Монро, Лив Шрайбер, Клои Грейс Мориц, Алекс Рои, Маги Сиф, Закари Артър

Режисьорът: Джей Блейксън

Сюжетът: Клои Грейс Мориц е в ролята на Кейси Съливан – млада жена, която е преживяла четири предишни вълни на извънземни атаки срещу земята, които са превърнали планетата ни в мрачно място.

Сред него бродят извънземни, които имат способността да се въплъщават в хора и да нападат останалите, за ни изтребят до крак. Кейси все още се надява, че има шанс да открие и спаси малкото си братче и тръгва на опасна мисия. Когато се запознава с Ивън Уокър (Алекс Роу), тя решава, че може би той ще може да й помогне. Но големият въпрос е дали може да му се довери.

Премиерата: 15 януари (България)

"Легенда" ("Legend")

Актьорите: Том Харди, Тара Фицджералд, Чаз Палминтери, Анайрин Барнард, Пол Андерсън, Кристофър Екълстън, Дейвид Тюлис, Емили Браунинг, Тейрън Еджертън

Режисьорът: Брайън Хелгеленд

Сюжетът: Вълнуващата истинска история за възхода и падението на близнаците Крей, които тероризират Лондон през 50те и 60те.

Премиерата: 15 януари (България)

More Movies & TV