Следва

Street style вдъхновения... Кой кой е и какво облече на Мъжката седмица на модата в Лондон

Видео кампанията на Givenchy - за любовта и за смисъла

"Нещо, което не може да се купи", "животът, за който мечтаем" и "смисълът на живота", "това, което ни...

All fashion преди 8 години

Рикардо Тиши, гледаме, е в едно дълго и напоително любовно настроение, което отчетливо си личи в неговата пролетна рекламна кампания за Живанши. Видеоверсията е посветена, естествено, на любовта: всичките 27 модела, ангажирани в снимките, разказват за това какво е точно тя, любовта, както я разбира всяка от тях.

"Нещо, което не може да се купи", "животът, за който мечтаем" и "смисълът на живота", "това, което ни прави цели" и "красива болка" са само някои от определенията с разнообразна степен на спорност, звучащи от екрана за минута. За това време става окончателно ясно, че да се обясни простичката дума "любов" без пошлост и твърде гръмки фрази от възрастния човек е на практика много трудно. Но пък опитът изглежда красиво: всички локации са щателно подбрани така, че да прилягат на черно-белите дрехи от пролетно-лятната колекция на Givenchy, пък и маниерът на сесията е нетривиален. Първата част на видеото по нищо не прилича на обикновен фешън филм, по скоро напомня на епизод от живота на американски, или пък европейски ученички, особено когато действието тече в пространство, подобно на съблекалня, и на стълбите.



Иначе, преди да излезе видеото, в пространството зациркулираха кадри от въпросната кампания — с млади модели и с ветерани на индустрията, които обещават интересна пълна версия, когато най-сетне излезе.

 
 

More All fashion

„Оригиналът“ на тесните дънки, Кейт Мос

All fashion преди 26 минути

От известно време плахо споменаваме, че тесните дънки май се завръщат, но така ли е наистина? Ако гледаме внимателно какво носят Бела Хадид и Жизел Бюндхен, както и какво показаха на подиума Miu Miu, по-скоро трендът е факт. В което ни убеждава и съвсем скорошната поява на Кейт Мос.