Отново заедно, но само за два часа

Актьорският състав на „Приятели" се събра...

Блогърът Encore пусна страхотна новина: след дълги години актьорите от любимия сериал „Приятели" са отново един до друг. Според TVLine reports, още през февруари 2016 г., Лиса Кудроу, Матю Пери, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Къртни Кокс и Мат Лебланк ще се появят на екран в специална двучасова серия, която ще се излъчи по NBC.

Ясно е, че събирането на великолепната шесторка е заради специалния проект, посветен на невероятния принос на режисьора Джеймс Бъроуз в телевизионната индустрия. Именно той е човекът, заснел 1000 серии за малкия екран, от които са и 15 епизода за „Приятели".

Официалното съобщение в Twitter гласи: „Събирането на актьорския състав на „Приятели" ще се случи по NBC!"

Шефът на медията Робърт Гринблат заяви: „Надявам се и шестимата да се намират в една стая по едно и също време, макар може би да е трудно осъществимо." Реакцията на Мат Лебланк в Twitter беше: „Това ще е хубаво време!"

Други детайли около проекта засега не се съобщават, но в специалния проект няма да присъстват единствено звезди от „Приятели", но и актьори, снимали се в „Текси", „Теория за Големия взрив", „Майк и Моли" и др.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.