Следва

HBO с нов сериал за ерата на рока – Vinyl, продуциран от Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър

Нова пуска нов за българския ефир риалити формат

Нова пуска нов за българския ефир риалити формат...

Events преди 8 години

През февруари, в продължение на 4 седмици зрителите ще станат свидетели на невероятните истории на осем шефове на компании. Те напускат своите удобни офиси и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си фирми, напълно преобразени, с цел да не бъдат разпознати от техните служители.

“Шеф под прикритие“ е първата изненада за зрителите ни за предстоящия телевизионен сезон и първото предложение от изключително богата палитра от шоу програми и предавания, които сме подготвили за тях“, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Хитовият английски формат се радва на огромен зрителски интерес повече от 5 години. Предаването е обиколило целия свят и е завладяло сърцата на милиони зрители от САЩ, Канада, Австралия, Израел, Австрия, Германия, Франция, Норвегия, Испания и Полша. Форматът внедрява под прикритие собственици или изпълнителни директори в собствените им фирми за седмица, за да започнат от нулата като обикновени служители. Шефовете са изправени пред огромно предизвикателство – да напуснат удобните си офиси, да сменят лъскавите костюми с работни гащеризони и да започнат работа в компаниите, които управляват на възможно най-ниските изпълнителски нива. Представете си собственик на голяма верига за бързо хранене, който започва работа под прикритие като помощник в кухнята и разносвач, при това напълно доброволно. А целта на тази смяна е големите шефове да разберат как работят техните компании и как се е променил същинският бизнес, от който се отдалечили с течение на времето и са изгубили първоначалната връзка, в резултат на мениджърската си позиция.

Това, което големите шефове не очакват и за което не са подготвени, са личните истории и професионалните качества на своите служители, които те откриват в резултат на по-близкото общуване с тях - откровено и без обичайните бариери. В края на вълнуващата седмица шефовете разкриват своите самоличности в емоционални срещи със служителите си. Дали служителите ще бъдат мъмрени, наказани или дори уволнени, или напротив – повишени и възнаградени, ще зависи изцяло от тяхното трудолюбие и отдаденост, които са демонстрирали пред шефа си, без, разбира се, да знаят, че това е той.

В световен мащаб сред шефовете, които са се преобразили във формата и са започнали от нулата, са изпълнителните директори на DHL, Hyundai, Subway, производителите на банани Chiquita Brands International, НАСКАР, американският броудкастър DirecTV и авиокомпанията Frontier Airlines. Това ще е първият сезон на хитовото шоу в България и ще бъде продуцирано от „Супернова медия“.

Как ще се справят големите шефове с изпълнението на елементарни задачи в собствените си компании, започвайки от абсолютната нула, ще разберем в първия епизод на „Шеф под прикритие“ през февруари по Нова.

Следете фейсбук страницата на предаването за актуални новини.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 23 часа

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?