Следва

Директно от PR-a: Как да изглеждаш перфектно на 46 години - тайната на Деспина Ванди

Много тънка: Анджелина с децата на Kung Fu Panda 3

Анджелина Джоли се появи на премиерата на Kung Fu Panda 3 в къса черна рокля, в типичния си обран стил, на...

Други преди 8 години

Анджелина Джоли се появи на премиерата на Kung Fu Panda 3 в къса черна рокля, в типичния си обран стил, на висок ток и с нежни грим и прическа, и, освен че възбуди обичайното любопитство у фенове и присъстващи, накара мнозина да ахнат от това до каква степен красивата половинка на Брад Пит е отслабнала.

40-годишната Джоли носи къса рокля на Сен Лоран, която силно подчертава много слабите й крака и изобщо много слабата й фигура. Дотолкова, че, макар че сме се нагледали на манекенки и модели с досущ такива фигури, при тази точно красива жена така поднесените пропорции ни се струват вече особени.















Иначе Джоли озвучава с гласа си един от героите в третата серия на анимацията. На събитието в Холивуд я придружаваха 12-годишният Пакс, 11-годишната Захара, 9-годишната Шайло и 7-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Пакс в момента се придвижва с помощта на патерици заради травма, получена по време на почивката има в Тайланд миналия месец.

Покрай Джоли, снимковият поток от света ни носи весели снимки и на други звезди: Кейт Хъдсън и Джек Блек също са на "Пандата" със симпатичните си мини версии.


Кейт Хъдсън с двамата си синове - Райдър Робинсън и Бингам Белами










Джек Блек със сина си, Дъстин Хофман, Кейт Хъдсън и двмата й синове


Джек Блек и Кейт Хъдсън със синовете си






Джек Блек със сина си

More Други