Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Слушаме и гледаме новото парче на Дафне Гинес

Последно си говорихме за нея преди точно 2 години, когато Дафне, ужасно красива, с право попадна в една от...

Music преди 8 години

Последно си говорихме за нея преди точно 2 години, когато Дафне, ужасно красива, с право попадна в една от любимите ни рубрики: Животът след 45.

Достатъчно е да цитираме само това нейно изречение, за да заредим деня си отново с магията на тази странно вълшебна жена, която очевидно отлично знае какво въздействие оказва върху околните и същевременно аристократично го неглижира: "Не разбирам защо хората обръщат толкова внимание на това какво нося”. !!!

Писали сме и за "гримираните" й уши, и за уникалната й прическа в два цвята като мраморен кейк. Дизайнер, модел, колекционер и муза — Дафне Гинес не скучае никога, но и никой наоколо й не скучае. Ново потвърждение от днес - новата композиция на мацката-хамелеон: The Long Now, която ексцентричната Гинес представи заедно с видеото към парчето и обещанието да последва дебютен албум.



Музиката е същата грамадна страст за Дафне Гинес, както е модата. За отношенията й с последната знаем много - характеристиката «икона на стила» й е дадена отдавна и съвсем основателно, докато за Дафне-музиканта тепърва ще се чува. Дебютният албум на очарователната госпожа Гинес се нарича "Оптимист в черно", предстои да излезе през май, а новото видео на The Long Now е вече съвсем достъпно за наслаждение - естествено, в черно-бяло и напълно съответстваща на стила на Гинес. Чуваме уверено, енергично и абсолютно в епицентъра на собствения й стил пеене, т.е. кефим се силно и чакаме първия албум.
 

More Music