Сссекси: Ирина Шейк за Givenchy, топлес

Келвин Клайн беше първият, който се сети хитроумно да разсъблече разни готини хора, за да се снимат в рекламите на неговите джинси...

Келвин Клайн беше първият, който се сети хитроумно да разсъблече разни готини хора, за да се снимат в рекламите на неговите джинси. Припомняме тук подробно какви количества красота и сексапил видяхме от него през годините, считано от 80-те, със старта на много младата Брук Шийлдс насам. Тогава именно се появи и знаменитата фраза: "Искаш да знаеш какво има между мен и моите Келвин? Нищо." След пионера в областта, кой ли не последва светлия пример и днес почти не се сещаме за реклама на дънки, от която да не се лее известна голота.

Този път няма никаква преграда между дългокраката Ирина Шейк и джинсите й.

По принцип с днешна дата голото тяло на който и да е модел вече не шокира никого, но дизайнерите продължават да го използват в рекламите на деним-линиите си.

Помним Александър Уанг и сесията му с Анна Ивърс. До скандалността на Уанг Рикардо Тиши няма да стигне, но пък тихо и скромно съблича на черно-белите кадри великолепната Ирина Шейк.


Анна Ивърс

Чиято супер интересна история разказахме подробно тук.

Логично, както всеки път, когато гледаме кадри от подобен тип, си задаваме въпроса, щом е толкова модерно, защо досега не сме видели мацките по улиците да ходят по дънки и топлес. Съответно и кадърът с напълно голата Шейк, виеща се около облечения Крис Мур, задава въпроси. Които надали ще можем да зададем лично на Тиши, но пък си струва да видим дали няма да следва някакво логично обяснения на тази кампания по-натам.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.