Следва

Споделяте забавни сънища и печелите!

Дизайн за вдъхновение: Домовете на неизвестните известни - Барт, Даяна и Роми

Продължаваме да ви представяме атрактивните домове на останалите зад светлините на прожекторите творчески...

All About Life преди 8 години

Продължаваме да ви представяме атрактивните домове на останалите зад светлините на прожекторите творчески продуктивни хора. Тази седмица показваме личния свят на артистично семейство от Холандия, избрало живота в спокойната атмосфера на селото. 

На час път северно от Амстердам се намира малка провинциална вила, обградена от зеленина, свободно отглеждани крави и типичните за Холандия вятърни мелници. До самия дом се стига по чакълен път между розовите храсти и ябълковите дървета, през скромна метална порта.







Обитателите са артистичното семейство Барт, Даяна и Роми де Вриес - скулпторът и художничката и тяхната дъщеря, модел и фотограф, живеят в този дом от 80-те години и изцяло преорганизират всяко пространство, така, че да го превърнат във вдъхновяващо място за работа и живот. Всяка стая е постлана с черги, декорирана със скулптури, картини и фотографии, с ръчно изработени мебели, като всичко е напълно в хармония с мястото и хората, които го обитават. Варосаните стени, старата дограма, гредите по тавана, ламперията, цялото усещане е за много творческа среда, която заедно с това е пълна с уют и топлина.

На просторния първи етаж се намира студиото. Освен скулптор, Барт е още дизайнер на мебели, всички в дома му са негово дело, а в гаража си работи по уникален проект - ръчно изработени автомобили. Нагоре всеки ъгъл има отделна концепция, всеки детайл, всяка мебел, всеки кът е осмислен. Да го разгледаме отвътре ни канят Барт и неговата красива дъщеря, която въпреки зашеметяващия живот в Париж, с удоволствие се връща в своя дом - този, в който е пораснала заедно с любовта към изкуството.






























 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.