Следва

Помощ: Сянката на любовта или какво представлява ревността

Споделяте забавни сънища и печелите!

Споделяте забавни сънища и печелите!

All About Life преди 8 години

Всички ние обичаме да си поспиваме, да се поизлежаваме в леглото през почивните дни на удобно, меко и топло с книжка в ръце или може би гледайки любовен филм, понякога просто мечтаейки, а най-добре - гушкайки половинката си. Тези “активности” звучат още по-примамливо, когато навън е -16, а под завивките - около плюс 36. Сънищата обаче си остават “занимание” номер едно на тази територия и като се замислим ние какви луди, вълнуващи и забавни сънища сме имали, само можем да си представяме колко голямо е разнообразието от такива по света.

Всъщност, защо само да си представяме, като можем да ви предложим сделка:

Разкажете ни най-интересния си, вълнуващ, вдъхновяващ сън, който си спомняте, а ние заедно с Happy Dreams ще наградим двама от вас с два супер удобни комплекта за чудни сънища.

Направете го от днес до 31-ви януари включително, а на 2-ри февруари ще обявим спечелилите, по традиция избрани на случаен принцип. Един от участниците ще спечели комплект от 2 чудни възглавници на Happy Dreams, обещаващи сладки и комфортни сънища за него и половинката му, а вторият късметлия ще се зарадва на комплект страшно удобни и елегантни олекотени завивки, също идеални за споделяне с нежна половинка. 

Сигурни сме, че имате поне един забавно луд сън, който да ни споделите на познатия адрес [email protected] . Ако пък искате да потърсите още вдъхновение за весели сънища, можете да го намерите на facebook-страницата на Happy Dreams.

 Очакваме ви, мечтателно-сънуващи и исрено-споделящи! Не ни жалете! [email protected] ви чака!!!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.