Следва

FASHION STARTER: Най-добрите фешън блогъри. EVER!

Ева Кънева и Августин Господинов са най-красивите българи за 2015-та, определи вотът на публиката

Една жена, която прави най-добрите художествени преводи от скандинавски автори и получи награда за приноса...

All fashion преди 8 години

Една жена, която прави най-добрите художествени преводи от скандинавски автори и получи награда за приноса си, и един градски герой, поетът с псевдонима Августин Господинов, са най-красивите българи на 2015-та, определи читателският вот в най-оспорваното до момента гласуване в историята на единствената по рода си подобна класация у нас.

Ева Кънева и Илиян Любомиров, както е истинското име на младия поет, са сред 25-те жени и 25-тимата мъже, на които екипът на ViewSofia и външни сътрудници на медията определиха място в осмата поредна селекция от успели, харизматични, положителни личности.



Убедителна до самия финал, Ева Кънева се отличи с най-много гласове, заедно с шефа на НДК Мирослав Боршош, но часове преди предварително обявената дата за приключване на гласуването резултатът се обърна в полза на талантливата Михаела от X Factor и Августин Господинов. Този обрат даде основание на медията да удължи с три допълнителни дни вота, който с дата 21 януари, четвъртък, изглежда така: С 32.75 процента, най-висок сред мъжете, и с 31.38 процента, сред жените, Августин Господинов и Ева Кънева са окончателните фаворити на публиката.

Припомняме, че през 2014-та, читателите на View Sofia определиха за Най-красив българин Григор Димитров, а за Най-красива българка - Албена Денкова. Тотално спортно превъзходство, заменено сега от културно-артистичното.

Както всяка година, и през тази, с Най-красивия българин и Най-красивата българка предстои да ви срещнем в интервюта.
 

More All fashion