Следва

Синьо, злато, Париж

FASHION STARTER: Най-добрите фешън блогъри. EVER!

Да търсим инспирации за стил в интернет е нещо съвсем естествено в наши дни. Но рискът да попаднем в Instagram ада, прекарвайки два дни в разглеждане на този и онзи фийд...

All fashion преди 8 години

Да търсим инспирации за стил в интернет е нещо съвсем естествено в наши дни. Но рискът да попаднем в Instagram ада, прекарвайки два дни в разглеждане на този и онзи фийд, е доста голям и в резултат на всичко това – се чувстваме по-скоро преситени, отколкото вдъхновени. 

За щастие, ние направихме забележително „разследване“ и ви поднасяме най-добрите фешън блогове, които характеризирахме като единствени по рода си.

Воала!

1. Man Repeller
www.manrepeller.com

Кой: Леандра Медин
Тя има турски и еврейски корени. Започва да се занимава с мода, когато прави първия си блог Boogers+Bagels. Феновете й се множат ужасно бързо и Леандра се замисля да отделя повече време на блога си.

Веднъж Лиандра била с приятелка на шопинг и двете се шегували с факта, че мъжете се плашат от женската мания за мода. Така се родила и идеята за блога Man Repeller, което в превод означава „отблъскващ мъжете“: „Наистина виждам Man Repeller като характер, като собствен език между жените, които комуникират чрез модата“, споделя Леандра.



2. WishWishWish
wishwishwish.net

Кой: 24-годишната Кари Харууд
Тук имаме една сладка мечтателка. Ето какво казва тя за себе си: „Ако обичате котки, роклите на 60-те и джънк фууд, то тогава ще станем приятели! Направих първите си стъпки с блога, когато бях едва на 17. Винаги съм си водила онлайн дневници – снимах всеки фешън-шедьовър из града, който намирах за изключителен, както и всяко кулинарно, вкусно удоволствие, което исках да видя в блога си.“
Е, блогът на Кари ще го каже най-добре!



3. Park&Cube 
parkandcube.com

Кой:
Шини Парк
Тя е една творческа вихрушка! Блогът й е изчистен и подреден и перфектно отразява подхода й към модата. Парк споделя седмичните си тоалети и менюта, но най-любим на феновете е DIY разделът – там ще намерите „стил проекти“, обяснени подробно със снимков материал, с което лесно можете стъпка по стъпка да внесете живот в гардероба, прическата и дома си.



4. Stella’s Wardrobe 

stellaswardrobe.com

Кой: Стела Катерман
Освен нещата, които ще откриете във всеки фешън блог, в този на Стела има много лични идеи и преживявания, които показва. Катерман не само споделя вдъхновението и модния си нюх, но и говори за смъртта на баща си, за това как преживява трудностите в живота си и защо модата е толкова важна.

5. Coco's Tea Party
cocosteaparty.com

Кой: Ела Грегъри
Че кой не иска да знае каква история стои зад сватбените рокли или пък какво носи една модна специалистка на работа?

„Coco’s Tea е лайфстайл блог, посветен на музата и фантазията, които са неизменна част от стила. Вярвам, че животът е по-пълен и усмихнат, когато е препълнен с красиви неща“, обяснява Ела.

6. 5 Inch and Up
5inchandup.blogspot.co.uk

Кой: Сандра Хейгълстам
Този блог се фокусира най-вече върху обувките – елементът в облеклото, който е от огромно значение. И то не какви да е обувки, ами именно горещите и секси обувки на висок ток, откъдето е дошла и идеята за името на блога: „В блога ми ще намерите дрехите, които нося, и обувките, които обичам. Чувствам се прекрасно с високи обувки, над 5 см. Никога няма да ме видите да нося маратонки.“

7. Gary Pepper Girl
garypeppergirl.com

Кой: Никол Уорн
Обсебена от ретро вълната, Никол първоначално продава дрехи в Ebay, докато блогът й набира сериозна скорост. На днешна дата тя е създала своя модна империя, представя лични творения, дори като модел – тя има договор със същата агенция, с която е подписала Миранда Кер.

Още много хвалби могат да бъдат изговорени по адрес на Никол Уорн, но е съвсем достатъчно да се досетите колко е талантлива, щом е имала честта да седне до редактора на Vogue Австралия.

8. Camille Over the Rainbow
camilleovertherainbow.com

Кой: Камил Шарие
Дългокраката блондинка, макар и от Лондон, наистина ще ви зарази с френски дух – такъв е и стилът й.

9. StreetPeeper
streetpeeper.com

Кой: Фил Оу
Животът на Фил е доста пъстър – започва като неуспешен писател, същият късмет го спохожда и с ресторантьорството, преди да уцели истинското си призвание – модата. Той снима странни тоалети, които хващат окото му из улиците на Ню Йорк. Вярвате или не, в момента стрийт стайл снимките му са известни по целия свят – от Варшава до Джакарта.

„Създадох StreetPeeper като повод да обикалям света и да документирам интересното облекло на хората. С времето в духа на блога ми започнах да показвам стила, който е насред хаоса, и съвсем некрасивите неща в света, които не се виждат на подиума на Fashion Week.“

10. The Frugality
the-frugality.com

Кой: Алекс Стедман
„Моят блог е малко по-различен от останалите с това, че е за обикновените хора, разполагащи с нормален бюджет. Показвам съвсем достъпни дрехи, както и нещата, в които трябва да се инвестира, и тези, в които не си заслужава.“

11. Disney Roller Girl
disneyrollergirl.net

Кой: Наваз Бативала
Стилист на свободна практика и консултант, нейният блог е забележителен свят на дизайна, красотата и модата. Заредете сетивата си с артистични снимки, предстоящи тенденции и настоящи събития.

12. We Wore What
weworewhat.com

Кой: Даниел Бърнстейн
Даниел за блога си: „We Wore What е мястото, където ще намерите дневната доза фешън вдъхновение от всяко кътче на Ню Йорк. Ще ви покажа как да съживите и подчертаете ежедневните си тоалети.“



13. Wearing It Today
wearingittoday.co.uk

Кой: Лаура Фантачи
Като говорим за разкош – Лаура е разкошна русокоска, с разкошно дете, разкошна къща и разкошен стил. Почерпете се от разкоша й!

14. La Petite Anglaise
ella-lapetiteanglaise.com/

Кой: Ела Катлиф
Катлиф започва да работи върху блога си, когато е моден стажант в Париж. Оттогава той споделя личните си модни открития, магазини и идеи.
Ако си падате по скини дънките, шикозните аксесоари и копринените шалове – този блог е точно за вас!

15. Advanced Style
advancedstyle.blogspot.co.uk

Кой: Ари Сет Коен
Стилът не трябва да приключва за никого, независимо дали е на 40 или 80 години. Ари Сет Коен го доказва със своята работа. Самият той е израснал, боготворейки двете си баби, които са били изключително елегантни и изискани жени: „С възрастта идва невероятната свобода и напредък в личното изразяване, креативност и стил. Изкарвайки това на показ, се надявам хората да придобият по-различна представа за остаряването“, твърдо заявява Ари.

16. In Detail
http://indtl.com/

Кой: Бийни Мейджър
Той е бивш дизайнер на аксесоари, работил за Shaun Leane, чиито бижута Александър Маккуин адмирира.

17. Red Carpet Fashion Awards
redcarpet-fashionawards.com

Кой: Катрин Калън
Тя е пристрастена към „Оскар“-ите и Червения килим. Да, това може да се превърне в работа, може би не за всеки, но за Катрин Келън – със сигурност. Убедете се сами.

18. Nadia Aboulhosn
nadiaaboulhosn.com

Кой: Надя Абулхолс
Надя е магнетична дама с пищни извивки, която не само, че не се притеснява от размера, който носи, а дори черпи увереност от това. Тя наистина обича фигурата си и именно заради това влечението й към модата е силно. Без съмнения можем да кажем, че Надя носи тесни рокли, клинове и секси тоалети по-гордо и от самата Джей Ло!

19. En Brogue
enbrogue.com

Кой: Хана Роучел
Хана е моден журналист в Лондон. За жена, която се занимава с мода, ще ви е чудно да разберете, че тя мрази високите токчета. Да, правилно прочетохте! Дори ги ненавижда!
„Моят блог е за жени, които обожават модата и обувките но… Мразят токчетата! Можете да бъдете стилни и с ниски обувки, запомнете това!“

20. Peony Lim
peonylim.com

Кой: Пиони Лим
Тя е красива стилистка, която използва блога си за дневник. Обръщайки се към всичките си последователи и читатели, Пиони споделя: „Сайтът ми има за цел да покаже на хората какво ме вдъхновява. Той е като дневник на живота ми – показвам всичко, което нося, местата, на които пътувам, с какво се храня… Стилът на блога ми е класически, въпреки, че никога не се водя от тенденции – опитвам се да съм свободна.“


 

21. Vanessa Jackman
vanessajackman.blogspot.co.uk

Кой: Ванеса Джакмън
Тя е нова порода стрийт стайл фотограф. Снимките й винаги показват най-красивото от всеки сезон, като винаги усещаме приятния винтидж мотив. Ванеса снима за десетки списания и винаги запечатва модните трепети от пътуванията в работата си.

22. All the Pretty Birds
alltheprettybirds.com

Кой: Тамю Мъкфърсон
Тя има ямайски корени, но бързо намира мястото си, когато се установява в Милано, където е и модата. Очите й винаги гледат към колоритното и необичайното, защото самата тя е такава и това намира отражението си в работата й. Тамю описва себе си като мечтателка, безнадеждна романтичка и много чувствителна. Нищо чудно, че творчеството й има такъв успех.

23. Lise Grendene
lisegrendene.com

Кой: Лиз Грендин
„Блогът ми е платформа, с която всеки може да пътува заедно с мен по света. Харесва ми, че мога да пренасям читателите в моя свят на модата. Това е и мястото, на което споделям страстта си към всичко зелено!“

24. Natalie Hartley Wears
nataliehartleywears.blogspot.co.uk

Кой: Натали Хартли
Натали не е момиче, което се взима насериозно, а се занимава с модни сайтове, още много преди хората да знаят значението на думата „блог“. Бонус точки за нея – повечето от публикациите й са дрехи и аксесоари, които читателите могат да спечелят.
„Забавлявайте се – блогът ми е за това! Стилът ми е игрив и разнообразен. Мисля, че съм открила идеалния начин да предотвратя усещането на това хората да се чувстват като модни жертви“, разкрива Натали.

25. Tommy Ton
tommyton.com

Кой: Томи Тон
Той е канадски фотограф, който е Бог на стрийт стайла!

26. Style Bubble
http://stylebubble.co.uk/

Кой: Сузана Лау
Ако сте почитатели на Dior, това е вашият блог!

27. Pandora Sykes
pandorasykes.com

Кой: Пандора Сайкс
Тя е писателка, стилист и моден редактор в The Sunday Times Style – същински хамелеон! Възхищава се на стила на Даян Крюгер и затова неизменно можем да усетим присъствието й в работата на Пандора.
„Блогът ми е забавен, но кара хората и да се замислят. Показвам нови начини за това как да видим нещата. Модата не трябва да е „самотно“ занимание. Можеш да се интересуваш от обувки, но това не те прави безразличен към световната политика и сериозните въпроси.“

28. Blonde Salad
theblondesalad.com

Кой: Киара Ферани
Студентката по право Чиара дава името на блога си – Blonde Salad (руса салата) – като израз на „мешаната салата“, която представляват интересите и идеите й: мода, фотография, лайфстайл, пътувания и право. Определено има с какво да заинтригува аудиторията!

29. The Sartorialist
thesartorialist.com

Кой: Скот Шуман, разбира се!
Дойдохме си на думата, щом става дума за създателя на стрийт стайл модата. Скот Шуман няма нужда от представяне, само стойте и гледайте!

30. Bryanboy
bryanboy.com

Кой: Брайън Грей Ямбао
Няма как да не сме впечатлени от Брайън, който разбира от стил и не се притеснява да носи белите гащеризони на Sacai, както и асиметричните шедьоври на Ba=

More All fashion