Следва

Много секси: Шейк, Хадид и другите за Atelier Versace в Париж

Show me your bag! ViewSofia и The Mall обявяват първите участнички

Миналата седмица предупредихме, че нещата стават все по-хубави в тази наша страхотна инициатива с The Mall...

Shopping преди 8 години

Миналата седмица предупредихме, че нещата стават все по-хубави в тази наша страхотна инициатива с The Mall...

Играта ни, съвместна, интересна и много фешън - Show me your bag! - иска от вас, от миналата събота до през една събота, а именно - 6ти февруари 2016 г., да спрете на нашия корнър, точно срещу входа на търговския център и да ни се доверите, като ни покажете цялото, част или частичка от съдържанието на дамската си чанта или това, което ви кара да се чувствате сигурни и добре, когато е близо до вас.

В замяна ние с радост ще публикуваме сладките ви тайни в View Sofiа, а The Mall и супер готините спонсори от това готино и оживено шопинг място осигуряват великолепните награди. Сред тях: пролетно лятна Furla в убийствено розово, две малинови чанти на Carpisa, една градска чанта на O bag!, страхотна Marc O’Polo чанта, ваучери за пазаруване от Grand Optics, Deichmann, Sugarfree, Giulian, LC Waikiki, бижута и шалове от  SIX.

Ето и първите, точно 15 смели и открити дами в този стартов понеделник, които минаха, поздравиха, споделиха  с нас какво носят в дамската си чанта, докато са на съботен шопинг в The Mall.

Заедно с вас в този момент стартираме гласуването за тази или тези от тях, които най-много ни харесват. Защото още следващата събота - 30-ти януари, три от тях/вас ще получат по една от наистина страхотните награди! Започваме с епизод първи сега!




Обявяваме началото този първи етап от гласуването днес, в който от днес до петък, 29-ти януари, избираме първите три от общо 12 победителки. Те ще могат да получат своите награди още идната събота, 30-ти януари, на територията на The Mall, в присъствието на представители на The Mall и View Sofia.

Общите условия за участие в играта са тук.

Теодора Марчева


Маргарита Хаджиева


Елисавета Владова



Галя Гечева


Ивана Василева


Зара Семенова



Александра Лачева



Надежда Тодорова


Натали Иванова

 
Габриела Арнаудова


Михаела Михайлова


Деяна Йосифова


Силва Кьосева


Ася Йорданова


Антония Холечек
 

Гласуването изтече, анкетата вече не е активна. Ето и финалния резултат:

More Shopping