Следва

Show me your bag! ViewSofia и The Mall обявяват вторите участнички

Лара Стоун на плажа в Сидни. Без ретуш!

Тя е една от най-търсените супер модели в света. И като такъв, Лара Стоун е украсила десетки корици на Vogue и...

All fashion преди 8 години

Тя е една от най-търсените супер модели в света. И като такъв, Лара Стоун е украсила десетки корици на Vogue и може би още повече на издания от техния мащаб.

Майката на момченце, която през 2015 добави към банковата си сметка зашеметяващите 3,4 милиона долара, се появи тези дни на плажа в Сидни, а причината да я видим разсъблечена на горещия пясък е фотосесия за австралийския Vogue.

От папарашките кадри, направени по време на снимките, виждаме леко закръглената, с видими козметични недостатъчни фигура на холандската красавица, която лъсва на показ без измамен ретуш, и страшно ни харесва точно такава. Истинска - съвсем като нас. Или почти.

Руса, секси разрошена, 32-годишният топ модел премята коса и разхожда дупе в лятната жега, докато Марио Тестино снима всяко нейно отработено движение като автор на модните снимки. За сесията Лара сменя няколко модела бански - някои убийствени в бяло, също и в черно, а компания й правят чифт футуристични очила и добре сложен мъж - също в бял минималистичен бански.



|
























 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.