Следва

Игра на криеница: 6 продукта, от които дебелеем незабелязано

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица от Лео ДиКаприо

Той притежава два Златини Глобуса, гледали сме го в множество касови филми, за които се е променял до неузнаваемост...

Celebrities преди 8 години

Той притежава два Златни Глобуса, гледали сме го в множество касови филми, за които се е променял до неузнаваемост. И без значение дали е професионален обирджия, романтик, борсов брокер със съмнителни методи за печелене на пари или просто луд авантюрист, той е нашият любимец Леонардо ДиКаприо. 

Последното му превъплъщение като ловеца Хю Глас в лентата "Завръщането" е поредното силно присъствие, логично увенчано с номинация в тазгодишните "Оскари". Ние му желаем отличието от все сърце, защото просто е време. Очакваме церемонията с нетърпение, а междувременно отскачаме и до киносалона, или поне тези от нас, които все още не са го сторили.

А днес, вторнишки, по традиция, разпръскваме голяма доза вдъхновяващи думи, от него, разбира се, голямото момче на Холивуд, човекът, актьорът и вечният разбивач на сърца, и от филмите му. Ето кои са ни най-любимите:

"Радостта от славата идва твърде бързо и ти разбираш, че главната награда не е в това, че те познават на улицата, а в това, че твоите филми ще останат след смъртта ти".

"Винаги вземам приятел със себе си, когато пътувам. Нужен ми е някой, който да ме върне обратно към самия мен. Трудно е да си сам".

"Не обичам училището - там те заставят да се съсредоточаваш в това, което не искаш да знаеш".

"Единствената пречка между теб и целта ти са глупостите, които си повтаряш защо не можеш да я постигнеш". 
"Вълкът от Уолстрийт"

"Това е най-доброто нещо, което едно момиче може да бъде в този свят - красиво глупаче".
"Великият Гетсби"

 

"Можеш да мечтаеш за момента с години и когато дойде някакси да го изпуснеш. Трябва да се бориш за него през пламъци, за да го получиш или ще го изгубиш завинаги. Аз успях".

"Две мишки паднали в кофа със сметана. Едната бързо се предала и се удавила. Другата обаче, не се предавала, тя се опитвала да се спаси и толкова усърдно махала с крачета, че разбила сметаната и я направила масло. Така тя успяла да стъпи по-нагоре и да излезе от кофата".
"Хвани ме, ако можеш"


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.