Следва

We love: перфектно делова - Амал Клуни в Лондон

Дженифър Анистън обеща да носи бикини и на 80

Дженифър Анистън обеща да носи бикини и на 80

Други преди 8 години

На 46 тя изглежда толкова добре в бикини, колкото винаги е изглеждала. И май Дженифър планира това да продължава все така.

“Ако мога да бъда първата 80-годишна, която да се покаже и да изглежда добре в бикини, ще го направя”, се пошегува Анистън в интервю за списание People. “Не смятам, че човек трябва да се ограничава в нещо само заради възрастта си.”

И все пак Дженифър не разчита само на късмет за красивата си фигура, а споделя, че редовно спортува, за да може да си позволява да си хапва.

“Спазвам го през цялата година.”, казва Анистън за спортния си режим. “Поддържам формата си и се движа непрекъснато, за да се чувствам добре - и всъщност се чувствам страхотно. Но определено е по-трудно да поддържаш мотивацията си, когато е струдено и дъждовно. Винаги обаче, когато приключиш с тренировката си, се чувстваш невероятно доволен.”

Освен редовната тренировка, Дженифър също така обича да отскача до инфрачервена сауна, като това също е част от режима й за красота. И казва, че Джъстин Теру често се присъединява към нея.

Докато актрисата вървеше под ръка с Джъстин на Critics' Choice Awards, не можеше да се отрече, че двамата са страхотна двойка. И изглежда, че Джъстин тренира и се старае да изглежда добре също толкова упорито, като съпругата си. Актрисата разкрива, че звездата от "Останалите" се храни здравословно и се придържа към диета, изключваща захарта.


Дженифър Анистът и Джъстин Теру

Но дори когато се отклони от хранителния си режим, Дженифър казва, че “остава в същата форма... като дадено от Бога му е.”

Младоженците определено са активна двойка - те прекараха почивката си за Нова година с близките приятели на Анистън - Сандра Бълок и новата й половинка Браян Рандал в Джаксън Хол. Двете двойки са видени да карат ски заедно, като и родителите на Бълок са се присъединили към веселбата. Междувременно беше потвърдено, че Дженифър ще бъде заменена от Лесли Ман в "Комикът" с Робърт Де Ниро, филм, който се очакваше да е първият проект на Анистън през 2016-та. 


 

More Други