Следва

Слаби на всяка цена. Най-необикновените звездни диети

Нора Караиванова представи иновативния смартфон LG V10 за първи път в България

Нора Караиванова от Music Idol Сезон 2, VIVACOM и LG Electronics представиха най-новия смартфон LG V10, разработен с максимална креативност...

All About Life преди 8 години

Нора Караиванова от Music Idol Сезон 2, VIVACOM и LG Electronics представиха най-новия смартфон LG V10, разработен с максимална креативност. Събитието се състоя в шоу рума на водещата марка за аудио и видео системи Bang&Olufsen на ул. „Оборище“ 10, където гостите се насладиха на красивия звук, характерен за LG V10. Нора зарадва всички присъстващи, като изпълни своя хит „Розови очила“, докато се наслаждаваше на новия апарат. Тя искрено се забавляваше, правейки си селфи и видео клипове с телефона.



Първият смартфон на LG от V серията е създаден, за да осигури на днешните потребители богато мултимедийно изживяване. Моделът е оборудван с 5,7-инчов QHD IPS Quantum дисплей, който увеличава продуктивността без да оказва влияние върху живота на батерията. Гостите имаха възможност да се запознаят отблизо с елегантния дизайн, двойна предна камера и ръчен режим на видео заснемане. LG V10 възпроизвежда HD музика с 32 bit Hi-Fi DAC качество, благодарение на разработки от ESS Technology, които за първи път се поставят в мобилно устройство. Смартфонът постига това чрез семплиране на файловете със стандартна разделителна способност в 32-битов Hi-Fi формат.



Иновативният LG V10 дебютира ексклузивно в магазините на VIVACOM от утре (27.01.2016 г.) с всички актуални планове SMART, които в момента предлагат 2 пъти повече минути и 3 пъти повече мегабайти. Цените на устройството започват от 39,90 лв. на месец. Само в магазините на българския телеком LG V10 ще се предлага с подарък висококачествени Bluetooth слушалки – LG Tone Ultra.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.