Следва

Love to quote: За спасителите в ръжта и хората, които се смеят

Слаби на всяка цена. Най-необикновените звездни диети

Какво слагат на масата Бионсе, Анджелина Джоли и други известни имена от шоубизнеса...

Health преди 8 години

Какво слагат на масата Бионсе, Анджелина Джоли и други известни имена от шоубизнеса?

Ако сънуваш себе си под светлините на прожекторите, преследвана от папараци и от стотици фенове, то този материал ще те накара да погледнеш на спокойния си, подреден живот по друг начин и да се радваш на това, че са ти чужди грижите на звездите.

На известните им се налага постоянно да се грижат за фигурата си и външния си вид, а понякога те трябва просто скорострелно да отслабват. Но пък ние се добрахме до някои от най-интересните звездни диети и ти предлагаме да се възползваш от тях, разбира се, ако смяташ, че ти се налага.

Бионсе и 22-дневното й веганство


Поп дивата периодично става веган, за да се отърве от излишните килограми. В края на 2013 година кралицата Би се отказа за 22 дни от месото и всички животински продукти.

„По природа изобщо не съм слабичка. Тя ме е надарила с пищни форми и ми се налага да се боря с излишните килограми още от тинейджърските си години“
- признава изпълнителката.

Продължителността на диетата се обяснява с това, че за 21 дни човек може да свикне с това хранене. Бионсе обаче не се е влюбила във веганството и след 22-дневното изпитание отново се върнала към обичайните храни, които присъстват на масата й. Макар че разнообразието във веганството на дивата е предостатъчно: пудинг от чиа, хумус, киноа, черен шоколад, ориз, фреш, фъстъчено масло, зеленчукова паста и много други вкусотии.

Гуинет Полтроу и диетата „С изключение на...“

Актрисата поддържа добрата си форма благодарение на изключването на определени храни от менюто си - като глутена, млечните продукти, червеното месо, соята, кофеина, алкохола и захарта. Диетата забранява продукти, които дразнят стомаха, провокират алергии и обриви.

Гуинет е направила списък с продукти, които може да си позволи, и твърди, че уникалното й меню разтоварва стомаха, дава му почивка, а тя се отървава за нула време от излишните килограми.

Рийз Уидърспун яде като децата

Тя твърди, че знае ефективен и икономичен начин за отслабване. Звездната сваля килограми с помощта на балансирано детско хранене, в което има минимално съдържание на захар и мазнини, но пък включва храни с богато съдържание на витамини и микроелементи.

Ан Хатауей и овесената й тайна

За да свали 11 килограма за ролята си в „Клетниците“ (Les Miserables), Ан се хранела с овесени хлебчета. Но... Тя си позволявала единствено по две на ден. Ролята й на Фантин е на измъчена жена, а две овесени хлебчета на ден, в продължение на две седмици - без проблем й осигурили желания „нещастен” вид.

Анджелина Джоли и зърнените култури

Половинката на Брад Пит посяга често към ядките, семената, сушените плодове, кълновете, билките и подправките. Тя си позволява дори плодове и зеленчуци. За закуска Анджи залага на кокосово масло и шепа овесени ядки. Малко са хората, които могат да нарекат диетата й балансирана, но Джоли от години прибягва до нея. Дали й се отразява добре – оставяме на теб да прецениш.

Кейти Пери и гъбеното чудо

За да отслабне като с вълшебна пръчка, Кейти се храни в течение на две седмици с гъбени специалитети. В тях има малко калории, много белтъчини и на практика – никаква мазнина. Само че, да ядеш 14 дни единствено гъби, е изключително скучно. Но красотата иска жертви!

 

Крисчън Бейл и консерва риба тон

За ролята си в „Машинистът“ (El Maquinista) на Бейл му се налага да отслабне до почти невъзможните 55 кг. Тайната на актьора е проста: кафе, ябълка, консерва риба тон и нечовешко физическо натоварване. Съмнително удоволствие, не мислиш ли?

Елвис Пресли и „Диетата на спящата красавица“

Кралят на рока предпочитал този режим. Същността на диетата се състои в това, че с помощта на психотропни вещества човек се потапя в света на сънищата за няколко дни и през това време организмът му гори мазнини.

В часовете, в които бодърствал, Пресли си позволявал фъстъчено масло, бекон и сандвичи с банан, а калориите горял, докато спи. Певецът се пренасял в царството на сънищата за няколко дни през определен период, за да си възвърне формата. През останалото време той излъчвал обаяние и радвал феновете си с отпочиналия си и свеж вид.


 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.