Следва

Celine

Editors' choice - Бижута на показ

Пролетта на 2009 започна цветна. След като развихме прекрасната ярка тема обаче Март месец заприлича повече...

All fashion преди 15 години

Пролетта на 2009 започна цветна. След като развихме прекрасната ярка тема обаче Март месец заприлича повече на настъпваща есен, отколкото на дългоочаквана пролет.

Но трепетите и настроението ни не промениха посоката си и упорито продължаваме да търсим пролетта при всеки повод.

И ето как неосезаемото, но ярко слънце в този следобеден час ни върна към темата за красивите моменти в тенденциите този сезон, и тъй като всички в редакцията на ViewSofia държим на детайлите, най-силно присъствие в гардероба ни определено ще бъдат бижутата, които за наше щастие са големи и цветни.




Ивана
Гривни и злато!
Гривни големи, цветни и по много - от благороден метал, от пластмаса, дървени; с камъни, без камъни; диаманти, топази, брилянти, неприлично скъпи или откровено vintage, всякакви. И златни богати гердани, предпочитам дълги. Подходящи изключително за летни вечери. За които, между другото, вече търпение нямам.




Обеци и пръстен с черна перла, бижутерски магазин Фортуна

Антония
Всяко добро момиче трябва да има нещо с перли, а всяко лошо – по повече неща. Затова гривна от любимите ми черни перли от типа „Таити” е моят задължителен пролетен аксесоар.



Kris Van Assche, бутик Allure

Васил
Аз по принцип не нося бижута и всякакви подобни, но за това лято имам определени идеи и съм си набелязал няколко неща. Ако бих носил нещо, то ще е гривничка или малка верижка с четирилистна детелина на Kris Van Assche. Иначе имам идея да започна лятото с едни очила Chrome Hearts, които могат да бъдат доста интересен аксесоар. Харесвам диаманти, и сега съм хвърлил око на едни унисекс гривнички от сребро, конец и малко дискретно диамантче. Симпатични са, бих го купил, но не съм сигурен дали ще го нося.




Гергана
Тази пролет акцентирам силно върху декoлтето и всякакви тежки бижута там ми се струват много секси и някак царствени. Минималистичният топ, в комбинация с широките панталони или силно вталено сако с издължена кройка, плюс голямо бижу на врата е тайният женски трик да привлечеш вниманието към себе си от детайла към основата. Цветни или от благородни метали тази пролет ще съм с много големи бижута.



Брошка на Нева Балникова

Криси
Почеркът на някого върху бижуто е най-ценното качество на този аксесоар. Затова както винаги не спирам да нося ръчна бижутерия, която много да напомня на мен самата.




Елена
Тази пролет от самото й "пукване" ме влече към бохемство, разпиляност и фриволно поведение. Не помня как беше миналата, но тазгодишния ми старт дори леко ме плаши. Смятам да си купя, и ще го направя, няколко гривни от добре обработено желязо от Morellato, Miss Sixty и Swatch, които ще си нося заедно на едната ръка.
Искам също да се сдобия с един или няколко едри пръстена с цветни камъни, нещо силно впечатляващо, циганско, ефектно. Идеята ми отново е за съчетаването им наведнъж - два, три, че и повече.
Това е, този сезон ме влече философията на Пух "Колкото повече, толкова ... по-хубаво!".

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.