Следва

Говори ми за ЛЮБОВ! Августин Господинов

We love: перфектно делова - Амал Клуни в Лондон

Амал Клуни умее да носи скъпите си дрехи с финес. Слаба, стройна, сериозна, много харизматична, 37-годишната съпруга на Джордж Клуни беше фотографирана в Лондон в строго бизнес облекло...

Други преди 8 години

Амал Клуни умее да носи скъпите си дрехи с финес. Слаба, стройна, сериозна, много харизматична, 37-годишната съпруга на Джордж Клуни беше фотографирана в Лондон в строго бизнес облекло, комбинация от елегантен втален костюм в бордо и черни обувки-чорапи-чанта плюс подходящи обеци и слънчеви очила.

Поводът за появата на госпожа Клуни, която скоро представихме в най-добрите й стилови попадения напоследък в много снимки, е пресконференцията, посветена на предишния президент на Малдивите, Мохамед Нашид.

Нашид, който е първият демократично избран президент на Малдивите, но бе осъден на 13 години затвор, изтъкна, че се тревожи от злоупотребата с човешките права в родината му.
Амал е негов адвокат и сподвижник, и именно тя е, която му помогна минатата седмица да излезе от затвора и да потърси медицинска помощ във Великобритания.

More Други