Следва

Да си го заплюем отсега

Show me your bag: View Sofia, The Mall и първите страхотни награди!

Гласуването от първата седмица на съвместната игра с The Mall, Show Me Your Bag приключи...

Shopping преди 8 години

Гласуването от първата седмица на съвместната игра с The Mall, Show Me Your Bag приключи. Анкетата е стопирана и трите щастливи победителки в уникалната ни инициатива са ясни. В нашата фешън игра с вас, посетителите на The Mall и читателите ни, оставяме дамските ни чанти да разказват истории. Вие ни споделяте съдържанието на вашата, ние го заснемаме, публикуваме и после гласуването за вашите фаворити увенчава финала с победители. И така 4 седмици подред! Ето и резултата от гласуванито в първата ни Show me your bag! седмица, точно така, както изглеждаше в момента, в който я стопирахме според правилата: 



Първият победител в играта на The Mall и View Sofia с първенството от 32,76% е Теодора Марчева. Тя печели чанта O'bag и ваучер от Grand Optics на стойност 100 лв. 

На второ място с 26,44% е Натали Иванова. Нейната награда е невероятна чанта Carpisa и ваучер от Intersport на стойност 100 лева.

И на трето място с 7,47% e Габриела Арнаудова, която ще се радва на ваучер на стойност 100 лева от LC Waikiki.

Наградите са страхотни, честито и на трите, чакаме ги отново лично на територията на The Mall. На бюро Информация или при нас, на познатия ви корнер срещу централния вход.  

 

Утре, събота, предпоследния ден на януари, т.е. 30-ти, ви чакаме отново в нашия корнер, защото няма нищо по-хубаво от това да се забавляваме по женски и да печелим награди. До утре!!!

Общи условия за участие тук.
 

More Shopping