Следва

Спечели новия Poison Dior с удоволствие и женственост

Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2016

От 1 до 20 февруари ще се усеща остатъчното влияние на разрушителната квадратура между Плутон и Уран...

Astro преди 8 години

От 1 до 20 февруари ще се усеща остатъчното влияние на разрушителната квадратура между Плутон и Уран. Възможни са природни бедствия, революционни сътресения, вулканични изригвания, пожари и самолетни катастрофи. Трябва да обърнем сериозно внимание на личната си безопасност и на прилагането на правилата за безопасност.

В края на зимата се наблюдава стабилност и постоянство в любовните отношения. Хороскопът съветва, през февруари, да се проявява честност и чувствата да се изразяват директно, без да се скрива нищо. Това правило трябва да се спазва не само при създаване на нови отношения, но и по време на прекратяване на старите. Ако отдавна изпитваш чувства към някой, набирай смелост, защото настъпва идеалното време да ги разкриеш.
Ако имаш неприятното усещане, че до теб стои човек, заради някакви егоистични цели, прекрати възможно най-скоро тези отношения. Не си губи времето с недостоен човек, защото наблизо е този, който ще те обича не заради дебелия портфейл или луксозния апартамент, а заради теб самия, приемайки всички твои положителни и отрицателни страни. През февруари страстта постепенно ще отиде на втори план и първо място ще заемат общите интереси и вътрешната съвместимост.

8-ми февруари - Новолуние. Започва Новата година по Източния календар - годината на Огнената Маймуна
22-ри февруари – Пълнолуние
19-ти февруари - Слънцето навлиза в знака на Рибите. Най-вдъхновените, състрадателни и готови на саможертва, духовно търсещи и вярващи!

ОВЕН 21.03 – 20.04

Отношенията ти с околните ще вървят нервно, много Овни, през февруари, ще имат желание да останат насаме със себе си. Понякога дори ще ти бъде трудно да се разбереш и с тези, които споделят твоите цели, желания и интереси; а какво да кажем за хората, които имат свои собствени планове и стремежи.

Сериозен проблем, през февруари, ще представлява и монотонността в работата. От една страна, прекрасно разбираш, че рутината е неразделна и полезна част от живота; а от друга страна - не искаш да се примириш с това, искаш нещо ново, интересно, неочаквано и удивително. Именно тази тенденция ще прави Овните изключително капризни и трудни в общуването. Февруари е характерен с детинско негодувание, раздор в отношенията с любимия човек - просто защото ще бъде практически невъзможно да ти се угоди, колкото и да се стараят хората около теб.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Февруари ще се хареса на Телците. Един месец богат на събития, но всички те са свързани помежду си и наблюдателните представители на знака няма да имат никакви затруднения с определянето на това, кое се явява причина и кое - следствие. Осъзнавайки, че нищо не се случва просто ей така, ще можеш не само да откриеш, но и да отстраниш истинската причина за проблемите. Да, това няма да е лесно и ще изисква търпение, но Телецът никога не се страхува от трудностите и винаги знае как да изчака.

Много удобно ще се чувстват тези, за които вниманието към детайла се е превърнало в навик и е неразделна част от живота им. Педантичността ще помага да се избегнат много недоразумения и неприятни инциденти, да се сложи ред в работа и у дома.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През февруари ще хабиш много енергия за решаване на проблеми, които в действителност са нерешими. Голяма част от Близнаците ще се стремят да постигнат желаното, без да се замислят над това колко тежко ще им бъде. Освен това, представителите на знака ще бъдат склонни да рискуват това, което имат, в името на нещо по-голямо, пренебрегвайки здравия смисъл.

Трудно ще вървят отношенията с хора, от които в някаква степен зависи твоето благополучие. Това са и началниците в работата, и учителите в училище, и родителите - накратко, всеки, който заема по-висока позиция в определена йерархия. Тези хора ще се дразнят от твоята независимост, от навика ти да изказваш мислите си ясно и директно, да действаш въпреки утвърдените традиции и стереотипи.

РАК 22.06 – 23.07

Темата, която през февруари ще изисква внимание, почти постоянно, са отношенията ти с околните. Докато не сложиш ред в тази област, усилията ти няма да доведат до успех. На едни хора се доверяваш повече, а на други по-малко, отколкото е необходимо – това е сериозен проблем, който ще ти пречи на хармонията в живота. За начало се ориентирай в собствените си чувства – ти прекрасно знаеш от кого трябва да се дистанцираш, но просто не искаш да си го признаеш. А Раците, които твърде високо ценят мнението на другите, колко ли далеч ще стигнат в опитите си да запазят своята "репутация"… Ще трябва да жертват своето спокойствие и финанси, и душевен комфорт… Не забравяй, че понякога е по-добре открито да признаеш своите слабости, отколкото да се преструваш, че те не съществуват.

И романтичните отношения, през февруари, ще се окажат сложна сфера, в която е недопустима суета, прибързани решения, необмислени стъпки и ще трябва да се придържаш към доводите на здравия разум.

Като цяло, февруари е труден период, през който ще се нуждаеш от разбиращ човек, от неговата подкрепа и съвети. Ето защо, ако имаш истински приятел, най-добре да му разкажеш за своите проблеми и внимателно да изслушаш неговата гледна точка.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През февруари Лъвовете трябва да са готови да работят здраво и енергично - през този месец, много неща ще зависят от трудоспособността им. Трябва да се отбележи, че жизненият ти потенциал е намалял и вероятността от преумора е много голяма; но, от друга страна Лъвовете, които се пазят от всякакви трудности, ще тъпчат на едно място. Успехите и постиженията им ще бъдат много скромни и незабележими. Така че, ще трябва да избереш: или да работиш неуморно и да постигаш целите си, или да не работиш - и да не получаваш нищо.

Емоционалният фон не може да се нарече благоприятен: много Лъвове се намират във властта на негативните емоции и трудно ще се справят с тях. Ако по време на делови срещи някак ще успяваш да се сдържаш, то разговорите с любимите хора могат да се превърнат в разправии, само защото ще те дразнят разни дреболии. Не забравяй, че отстъпчивостта и готовността за компромис, не означава слабост; именно тези качества могат да те избавят от излишни вълнения и семейни кризи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Предстои ти труден, наситен и нервен месец. През февруари те очакват много разнообразни дела, при това ще трябва да решаваш не само собствените си проблеми, но и проблемите на други хора. Много е важно да държиш емоциите си под контрол: ще е добре ако първа цигулка през този месец свири здравият разум.

Променят се отношенията с околните, мнозина ще бъдат изненадани, когато видят в теб принципен, непреклонен и безкомпромисен човек. Не всички твои решения ще бъдат правилно разбрани и не винаги твоите обяснения ще могат да променят ситуацията. Запаси се с търпение - по-нататъшното развитие на събитията ще покаже, че в много отношения си бил прав.

Наближават важни събития от личен характер. Промените зреят, не е необходимо да бързаш и да форсираш събитията. Отложи взимането на важни решения до края на месеца, ако е възможно. По това време ще ти бъде по-лесно да претеглиш всички "за" и "против" и да прецениш последиците от решението си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

И за Везните февруари ще бъде труден месец, и това ще се дължи не толкова на някакви реални събития, колкото на емоционален дискомфорт. Представителите на този знак трябва да си признаят, че са надценили своите способности и да престанат да гонят недостижимото. Упорствайки в стремежа си да постигнеш невъзможното се вкарваш в капан, от който трудно ще се освободиш.

Така че, първото нещо, което ще трябва да направиш през февруари - е да се ориентираш в ситуацията и да разбереш дали обстоятелствата са толкова благоприятни, колкото би искал. Помисли и за това, в състояние ли си да им влияеш, като тук е по-добре да се подценяваш, отколкото да се надценяваш. Не се обвързвай, ако има поне капка съмнение, че няма да се справиш. Само едно необмислено обещание и може да загубиш неща, на които държиш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Февруари е период, когато ще можеш да постигнеш големи успехи, ако не мързелуваш. На първо място, от теб ще се изисква да научиш нови неща самостоятелно, без помощта на опитен учител. И в личен план, и в бизнеса се старай да вървиш по свой път: утъпканите пътеки няма да те отведат там, където се стремиш.. Това, обаче, не означава, че не трябва да се вземат под внимание грешките на другите и да се анализира чуждия опит. Експериментирай, но експериментирай разумно - това е съвет, който съответства най-добре на картината на февруари.

Февруари е много добър месец за творчество. Чети, рисувай, пиши стихове, композирай музика - работа, с която мнозина ще се заемат на шега, може да се окаже твое призвание, което да бъде също и много печелившо.

Емоционалната нестабилност през февруари ще застави много Скорпиони да потърсят утеха в храната, алкохолните напитки и други "заместители на щастието". Тази практика е пагубна и безсмислена, а собствените ти психически сили ще се окажат напълно достатъчни, за да се справиш с негативните емоции.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Труден месец. На Стрелците не веднъж, не два пъти ще им идва на ум, че поговорка - “Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи”, е измислена само за тях. Всъщност това, което отдавна е било твои желания и цели, сега се превръща в проблеми. И да ги решиш е много трудно, защото стандартните методи са неефективни, а оригинални идеи все още не са се появили.

Февруари съвсем не е най-подходящия месец за сериозни начинания в областта на кариерата и бизнеса. Трудности могат да възникнат още в първия етап от реализацията на плана; това не трябва да те плаши, то е само предупреждение, че засега е рано да се предприема каквото и да е. Ако ситуацията изисква действия, които не могат да бъдат отложени, ще ти е необходима подкрепата на съмишленици. Самостоятелното решаване на проблемите би било много по-трудно.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Това е един добър месец за Козирозите. Бъди по-смел, опитай се да гледаш към бъдещето с оптимизъм. Може да постигнеш много, при условие, че не се страхуваш да взимаш важни решения. Ако от дълго време преценяваш "за" и "против" дадена идея, през февруари ще стане ясно, че има и друг фактор, който трябва да се отчита - твоето желание. Така че, ще трябва да определиш какво наистина искаш; след това ще можеш много по-лесно да го получиш.

Относно семейните и романтични отношения, ще трябва да отбележа, че колкото по-продължителни са те, толкова повече неприятни моменти ще има през февруари. Трудностите са преодолими, но понякога просто няма да имаш желание да решаваш проблемите; мнозина представители на знака ще имат усещането, че само те са заинтересовани от поддържането на връзката, а на партньора му е безразлично. Не бъди толкова песимистичен! С наближаването на пролетта, февруарската меланхолия постепенно ще избледнее.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

Февруари не е лош месец за повишаване на квалификацията и за професионално обучение. Новите знания ще ти отворят пътя към успеха.

Водолеите трябва да се опитат да направят февруари интересен и завладяващ - за представителите на този знак, това ще бъде по-лесно, отколкото за всеки друг. Те са способни на много и дори неблагоприятните обстоятелства няма да им попречат да успеят. Повече разнообразие, смели инициативи, интересни идеи - ако не се ограничаваш с общоприетите рамки, най-вероятно ще постигнеш много.

Говорейки за личните отношения, трябва да отбележа, че тук позитивните тенденции ще бъдат много нестабилни. Ту ще те обзема чувство на щастие, ту ще губиш интерес и към околните, и към живота като цяло, и към самия себе си. Ще се опитваш да държиш емоциите под контрол и поради тази причина ще избягваш всякакви конфликти, за да не даваш воля на лошото настроение; но за да се справиш с неприятните преживявания окончателно, ще са необходими и други средства, различни от желязна воля и самоконтрол, като духовни практики и психологически тренинги.

РИБИ 20.02 – 20.03

Трябва да се постараеш да преживееш този месец спокойно, без да си създаваш вълнения и тревоги. Да, това не е лесна задача за впечатлителните и емоционални Риби, но в никакъв случай не означава, че представителите на този знак не могат да се справят с нейното решение. Не забравяй, че спокойствието (което често се свързва със скуката), сега е по-вероятно да ти донесе усещане за душевен комфорт, отколкото суетата, смяната на обстановката и постоянното движение.

Личните отношения също не е препоръчително да се усложняват. Тук, напротив, трябва да гледаш на живота колкото е възможно по-леко и да не търсиш скрити послания…бъди отворен за очевидното, не търси скритото послание... Доверявай се на интуицията си и на хората, които те ценят. Вероятността от разочарования, обиди и лъжи е много малка.

Февруари е много подходящ за решаване на нестандартни и сложни професионални задачи. Работният потенциал на Рибите е огромен и представителите на знака ще могат да му намерят достойно приложение.

More Astro