Следва

Show me your bag! ViewSofia и The Mall обявяват имената на героините в Епизод 3

Комбинезон* на седмицата - Ако ще е седемдесетарско, нека е така

Денимът е в убийствената седемдесетарска кройка с широк крачол, но не чак чарлстон, а някъде в златната среда...

All fashion преди 8 години

Времето никога не е било пречка за добър стайлинг, затова ние смело влизаме в крак с него, я с ток, я с ботуш или боти. Знаем колко е трудно да се намери перфектният чифт и затова моментално слагаме този. Над глезена, със заоблен връх, те са перфектният елемент за така необходимата щипка рокендрол, която толкова много обичаме. И най-готиното е, че идеално пасват както за стрийт-стайл, така и за по-специален повод.

Денимът е в убийствената седемдесетарска кройка с широк крачол, но не чак чарлстон, а някъде в златната среда, която позволява повече свобода на движението, без да попие от всички софийски локви. Тънък колан от змийска кожа го придържа в талията, а над него смело съчетаваме принтове, комбинирайки го с жизнерадостна флорална риза, сигурен лек срещу лошо време и още по-лошо настроение. Дотук идеално, аутфитът предразполага за силен акцент на монохромна връхна дреха, каквато е ултра-дългата мека жилетка и по-строгото, но по-стилно решение на белия тренчкот. Дилемата е трудна, наистина - двоумихме се между мекия уют на плетивото и елегантността на тренча. В крайна сметка, вие какво мислите? Ляво или дясно?























Деним – Karen Millen
Колан –
ViewSofia Shop
Риза – Gant
Жилетка – Karen Millen
Тренчкот – Karen Millen
Ботуши – Karen Millen


Модел: Кристина@Ivet Fashion MA

* от френски - същ. име; ж.р.; ед. ч. - combinaison - комбинация

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.