Следва

Комфортните награди за весели сънища дойдоха!

Love to quote: 7 приказни цитата за по-богата седмица

Кой не обича приказките? Всички сме чели и са ни чели чудните истории, на добре познатите книжки днес...

Celebrities преди 8 години

Имало едно време...

Кой не обича приказките? Всички сме чели и са ни чели чудните истории, на добре познатите книжки днес. Израснали сме с тях, било е време, когато не сме разбирали съвсем смисъла им, а сега рядко се сещаме да ги отворим. А няма по-добро вдъхновение от мислите на тези, в чиито души живеят хиляди светове, описани в незабравимите редове на техните творби. 

Затова днес се пренасяме в света на разказвачите на приказки. Оставяме се да ни завлече вихърът от техните емоции и като нищо да се озовем в някоя неузнаваема страна на чудеса, да нахлузим чифт чизми, да изследваме дълбините на океана или просто да заспим, чакайки принца на мечтите ни да ни събуди с целувка...

Ханс Кристиан Андерсен

"Само да живееш не е достатъчно. Трябва да имаш слънчева светлина, свобода и малко цветя."

Луис Карол

"Не мога да се върна към вчерашния ден – тогава бях друг човек."

Шарл Перо

"Мечтата е желание на сърцето."

Астрид Линдгрен

"Това, което ще бъде светът утре, в голяма степен зависи от силата на въображението на тези, които се учат да четат днес."

Антоан дьо Сент-Екзюпери

"Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море."

Джеймс М. Бари

"Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно."

Роалд Дал

"И най-вече гледайте с искрящи очи целия свят около вас, защото най-големите тайни са скрити на най-неочакваните места."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.