Следва

Започва конкурсът на За Земята „Скритият живот на вещите“

Комфортните награди за весели сънища дойдоха!

Миналия понеделник стартирахме една страхотна игра, в която ви приканихме да споделите с нас най-вълнуващите си сънища...

All About Life преди 8 години

Миналия понеделник стартирахме една страхотна игра, в която ви приканихме да споделите с нас най-вълнуващите си сънища, в замяна на което ние ви обещахме да наградим двама от вас със страхотни продукти за сладки и весели сънища, осигурени от Happy Dreams. Сънищата, за които ни разказахте бяха просто прекрасни, изключително интересни и всеки вълнуващ по уникален начин. Затова единствения справедлив начин за избор на печеливши от играта беше случайността.

Тук и сега споделяме късметлиите, които печелят, и най-важното - техните сънища:

Владимира Колева - комплект чудни възглавници на Happy Dreams

“Здравейте, уважаема редакция,

Чета ви с удоволствие от години, но за първи път играя в игра. Не, че не са ме предизвиквали досега условията на игрите, но този път по особен начин ми се прииска да споделя един свой странен, шантав, но готин сън. Ето го, съвсем накратко:

Беше много хубави зареждащ сън, след който се събудих супер бодра. Навсякъде около мен се разхождаха животни, които разговаряха и се държаха като хора, изправени на задните си лапи. Градът, в който живееха, си имаше име: Веселата долина, и се управляваше от котки. Кучетата бяха затворени в тъмница, а хората бяха домашни "животни" на котките.
В един момент ме забелязаха, а аз хукнах да бягам. Прибра ме и ме скри в едно мазе момиче на име Кари. Двете съставихме план за всеобщо освобождение. Аз и Кари полетяхме на летящи велосипеди към главния котарак, наречен в съня ми Леополд. Взехме го в плен и му съобщихме, че ще го освободим в замяна на свободата на всички останали. Леополд се съгласи, направихме "трампата" и двете с Кари се оказахме новите управляващи в тая котешка вселена.

Надявам се да не се смеете с ирония на невероятния ми сън, шантав колкото си иска, но весел. Истината е, че после цял ден се смях, дано се усмихнете и вие.

Поздрави и останете все така готини, позитивни и креативни!”

Преслава Щерионова - комплект страшно удобни и елегантни олекотени завивки

“Беше ранна неделна сутрин, а аз още се излежавах мързеливо в леглото. Чух странен шум отвън. Излязох на терасата, за да видя какво става - навън вилнееше ураган от бели рози, който не разрушаваше нищо, а разтапяше и последното парченце сняг, като след себе си оставяше силен аромат на цветя и обагряше дърветата с цвят.

Изглежда нямам търпение да изпратя най-после зимата, а сутрин да се будя с уханието на пролетта.”

Честито на двете късметлийки! Очакваме да се свържат с нас на Facebook-страницата ни или по имейл, за да уточним начина на получаване на страхотните награди, осигурени от Happy Dreams за още по-приказни сънища!

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 14 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.