Следва

Започва конкурсът на За Земята „Скритият живот на вещите“

Комфортните награди за весели сънища дойдоха!

Миналия понеделник стартирахме една страхотна игра, в която ви приканихме да споделите с нас най-вълнуващите си сънища...

All About Life преди 8 години

Миналия понеделник стартирахме една страхотна игра, в която ви приканихме да споделите с нас най-вълнуващите си сънища, в замяна на което ние ви обещахме да наградим двама от вас със страхотни продукти за сладки и весели сънища, осигурени от Happy Dreams. Сънищата, за които ни разказахте бяха просто прекрасни, изключително интересни и всеки вълнуващ по уникален начин. Затова единствения справедлив начин за избор на печеливши от играта беше случайността.

Тук и сега споделяме късметлиите, които печелят, и най-важното - техните сънища:

Владимира Колева - комплект чудни възглавници на Happy Dreams

“Здравейте, уважаема редакция,

Чета ви с удоволствие от години, но за първи път играя в игра. Не, че не са ме предизвиквали досега условията на игрите, но този път по особен начин ми се прииска да споделя един свой странен, шантав, но готин сън. Ето го, съвсем накратко:

Беше много хубави зареждащ сън, след който се събудих супер бодра. Навсякъде около мен се разхождаха животни, които разговаряха и се държаха като хора, изправени на задните си лапи. Градът, в който живееха, си имаше име: Веселата долина, и се управляваше от котки. Кучетата бяха затворени в тъмница, а хората бяха домашни "животни" на котките.
В един момент ме забелязаха, а аз хукнах да бягам. Прибра ме и ме скри в едно мазе момиче на име Кари. Двете съставихме план за всеобщо освобождение. Аз и Кари полетяхме на летящи велосипеди към главния котарак, наречен в съня ми Леополд. Взехме го в плен и му съобщихме, че ще го освободим в замяна на свободата на всички останали. Леополд се съгласи, направихме "трампата" и двете с Кари се оказахме новите управляващи в тая котешка вселена.

Надявам се да не се смеете с ирония на невероятния ми сън, шантав колкото си иска, но весел. Истината е, че после цял ден се смях, дано се усмихнете и вие.

Поздрави и останете все така готини, позитивни и креативни!”

Преслава Щерионова - комплект страшно удобни и елегантни олекотени завивки

“Беше ранна неделна сутрин, а аз още се излежавах мързеливо в леглото. Чух странен шум отвън. Излязох на терасата, за да видя какво става - навън вилнееше ураган от бели рози, който не разрушаваше нищо, а разтапяше и последното парченце сняг, като след себе си оставяше силен аромат на цветя и обагряше дърветата с цвят.

Изглежда нямам търпение да изпратя най-после зимата, а сутрин да се будя с уханието на пролетта.”

Честито на двете късметлийки! Очакваме да се свържат с нас на Facebook-страницата ни или по имейл, за да уточним начина на получаване на страхотните награди, осигурени от Happy Dreams за още по-приказни сънища!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.