Следва

Синди Крауфорд се пенсионира на 50-тия си рожден ден

Денят, в който срещам любовта... на ледената пързалка

Толкова време го чаках да ме покани на среща. Чудех се къде ли ще е най-удачно да се хванем за ръце за първи път.

All fashion преди 8 години

Вълнението преди първата среща не може да се опише с думи, а със сърцетупи. Силата на този момент се доближава до интензитета на сътворението, на Големия сблъсък, до Божественото начало... В тези първи моменти пеперудите се борят за въздух в стомаха на всеки, който се осмели да отвори сърцето си. И когато то затупти в любовния ритъм на безвремието, идва големият въпрос – какво да облека? А после и още по-ужасният – къде да излезем? 

В месеца на любовта ViewSofia, Avon, Елена и Венета идват на помощ като събират 4 двойки на 4 перфектни локации за първа среща или отпразнуване на Свети Валентин и много, ама много пеперуди, въздишки и споделени погледи.

Идеята за първата вълнуваща дестинация е на Венета от EdgyCuts, която сподели с нас своя опит в модата и препоръча най-нежната и стилна визия за среща на ледената пързалка между героинята ни и нейният любим. Гримът е от Avon, а червилото - винаги на мястото си, защото е True Colour Perfectly Matte и перфектно запечатва целувките. Реализацията и организацията са на View Sofia.

Толкова време го чаках да ме покани на среща. Чудех се къде ли ще е най-удачно да се хванем за ръце за първи път. И нима има по-непринудено място от ледената пързалка? Тя и любовта е такава понякога - изненадващо хлъзгава и, ако не внимаваш, можеш да счупиш не какво да е, а сърцето си. Но, аз съм безстрашна и не се страхувам. Представям си как обувам кънките и излизам уверена на пързалката. Той ми подава топла ръка и магията се случва. 

Обаче, какво да облека на първата ни среща? Трябва да съм секси и в същото време да излъчвам топлота и да предизвиквам желание за прегръдки върху леда. Точно така – ще съм с дългото и меко пончо, с цвят на шампанско, което нежно ме прегръща от раменете към кръста, за да му подскажа, че там е мястото и на ръцете му. Трябва да съм нежна и грациозна, като снежинка, танцуваща върху лед. Ще обуя панталон, тъмен и отличаващ ме на бялата повърхност – полите не са за леда, а и е рано да съм толкова смела. И ще сложа любимата си мека шапка, под която къдриците ми се подават закачливо и издайно, намекващи, че и аз като тях държа на любовта. Тази шапка подчертава и очите ми – тях не трябва да гримирам силно, акцентът ще е в устните!  Именно тях трябва да пожелае най-силно в този ден. Устните ми са негови, но той още не го знае. За да ги запомни до края на живота си трябва да ги облека в любов и копнеж, в любимия ми матово малинов нюанс Adoring Love от серията Perfectly Matte на Avon. Не тръгвам на среща без него, винаги е в чантата ми – пази мен и устните ми от липса на внимание.


А моментът е запечатан като първата целувка, все едно на кино. Той се приближава плътно до мен, плъзгайки се върху леда, хваща ме уверено през кръста, доближава лицето си до моето - усещам дъха му, и погледът му залепва за устните ми. Времето спира. Той ги гледа и желанието му да ги целуне е по-силно от гравитацията. Този момент трае вечно, но и аз не искам да спира – съвършеният момент, в който се ражда любовта. Онази, дивата, къдрокосата, която уверено се плъзва по пързалката на живота, но търси ръцете му, за да запази баланс. 

А той търси устните й, за да изгуби своя. Перфектният синхрон, перфектният стайлинг, перфектните устни, перфектната първа среща...






 

Устни: Avon, True Color Perfectly Matte, Adoring Love, 4,90 лв. 

Шапка Stefanel 79.50 лв. / намалена цена 

Топ Stefanel 169.50 лв. / намалена цена 

Панталон Stefanel 94.50 лв. / намалена цена

Пончо Stefanel 329лв / намалена цена

Чанта Stefanel 339 лв.


Модели: Невена@Ivet Fashion и Жак@Ivet Fashion

Грим: Алина Манова, професионален гримьор на Avon България

Коса; Vogue Vision Митко Дамов за View Sofia

Стайлинг: ViewSofia / Габриела Желева

Фотограф: ViewSofia / Александър Михайлов


В следващата история Той ще отведе Героинята ни на Луната. Или по-далеч! После на най-сладкото и мъничко уютно ресторантче в града, а накрая - и на масаж, но..., потърпи сърце... любовта е толкова близо! 

More All fashion