Следва

Как го прави тя: Тази прекрасна Бионсе!

Очи, устни, лице. Гримът на пролет 2016 - Всичко най-важно. Част 2

Продължаваме класацията с красиви трендове за предстоящия топъл сезон...

Beauty News преди 8 години

Продължаваме класацията с красиви трендове за предстоящия топъл сезон, хвърляйки недоверчиви погледи към февруари, който обещава отново да застудее. Докато очакваме галещите слънчеви лъчи, защо пък да не изпробваме нещо по-различно от обичайния ни грим за всеки ден/работа/парти или още по-специален повод? Има тооолкова много разнообразие, така че смело напред! Във втората част представяме подробно още 5 тренда от световните подиуми, които ни се иска да изпробваме върху нас.

Графична линия


Vionnet

Очната линия я носим доста по-необичайно (и разнообразно) този сезон – тя описва изящна арка над сгъвката на клепача, виждаме я и на долния клепач, както във водната линия, така и точно под нея – по-фина или доста по-плътна, с брокат или в сребро, нанесена със сенки и удължена, небрежно размазана или имитираща изкуствени мигли. Класическата котешка също не е е забравена.

(на първата снимка горе - Vivienne Westwood)


Anna Sui


Anthony Vacarello


Antonio Marras


Atsuro Tayama


Barbara Bui


Chloe


Costume National


Dolce & Gabbana


Each x Other


BCBG Max Azria



Fendi


Guy Laroche


Mugler


Reem Acra


Jeremy Scott


Leonard


Moschino


Paul Costelloe


Roberto Cavalli


Rochas


Aganovich

Lash-out!


Louis Vuitton

Изкуствените мигли
триумфално се завръщат, преобразени. И не само те – спиралата бяше доста пренебрегвана миналия сезон и самите мигли като че ли бяха изтикани на заден план. Мери Катрандзу продължава синия тренд до последния милиметър мигли в цианово синьо и за тях подготвя перфектно гладка и чиста кожа. В синьо са и при Tod’s, а пък Marni и Louis Vuitton заложиха на по-кукленски. Виждаме и реверанс към 60-те и по-специално към Туиги.


Giorgio Armani


Mary Katrantzou


Marni


Tod's


Marni


Martin Grant


Mansur Gavriel


Sibling


Stella Jean


Thomas Tait

Злато в устните, блясък по очите


Prada

Искрящият златен нюанс, създаден от Пат Макграт за щоуто на Прада, здраво се запечата в съзнанието ни, а впрочем едва ли сме единствени. Странно е, шик е, а ние сме привърженици на такива необичайни естетически пипнати бюти-детайли. Очите също искрят в злато, но има и в сребро и цветен брокат като линията е ефимерно загатната или дръзко наслоена, а от Louis Vuitton не се спряха дотук и среброто се промъкна по ушите. Да, обичаме цветовете на благородните метали, много даже, и ето как бяха разходени те по време на модните седмици, а пък интерпретацията оставяме във ваши ръце.


Creatures of The Wind


Dries Van Noten


Delpozo


John Richmond


Leitmotiv


Lutz Huelle



Maison Margiela


Markus Lupfer



Prada



Toga



YDE


В розово


Ann Demeulemeester


Нежните тонове на розовото и прасковеното по клепачите ухаят на разпъпваща пролет, на изгрева рано над морето, на романтика, цветя и любов. Ласкаят женствеността ни, те са „чисти и чувствени“, както ги определи Питър Филипс, гримьорът зад визията на Dior. Виждаме нюансиране в оранж при Erdem и Altuzzara, а някои дръзват да наситят до плътна магента, шоково-електриков розов цвят или пък да добавят брокат. И не само очите, но и устните биват „облечени“ в този толкова женски цвят.


Cividini


Giamba


Givenchy


Giambattista Valli


Altuzarra


Christian Dior


Erdem


Jill Stuart


Lanvin

Вамп


Miu Miu

По-тъмната част от нас не излиза в отпуска след зимното шествие, а даже напротив – продължава, че и по-дръзко и съблазнително! В устните Miu Miu добавиха аквамаринов акцент върху бордо, точно в центъра на горната и долната устна, Cushnie et Ochs заложиха на тъмен мъртвешко-лилав матов виолет, а пък кожата, загубила слънчевия загар, леко белее. Гримът при Givenchy обаче откровено плаши – веждите са изрусени, сенките са повече под окото и то в тон, който обикновено искаме да скрием след дълга нощ на купон/работа. Нищо, и тази година ще се празнува Хелоуин, а видът на Кендал Дженър е подходящ за тематични експерименти. Опушеното око все още присъства (Julien MacDonald) и е в плътно черно.
 

Aalto


Burberry Prorsum


Emporio Armani


Givenchy


Givenchy


Givenchy


Anna Sui


Burberry Prorsum 


Cushnie et Ochs


Emporio Armani


Givenchy


Julien Macdonald


Julien Macdonald


Miu Miu


Pascal Millet


Shiatzy Chen
 
Виж първата част от безкрайно красивите грим трендове на пролетта>>

More Beauty News