Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Armani Privé Haute Couture, пролет 2016

Всички носят: Полото – новото секси деколте

След като обърнахме специално внимание на това как мъжете стават неустоими с пуловер, е време да качим на трона и нейно величество дамата с полото...

All fashion преди 8 години

След като обърнахме специално внимание на това как мъжете стават неустоими с пуловер, е време да качим на трона и нейно величество дамата с полото.

Нека си го признаем – големите гърди и дълбоките деколтета не само са демоде, но дори не могат да провокират любопитството сред силния пол, така както едно пухкаво дебело поло с голяма яка може. Освен това е секси, особено в комбинация с подходящия аксесоар – от тежки огърлици до семпли такива! И върви с всичко – палто, тренч, кожено яке, дънки, клин пола, ботуши, маратонки, ако искаш вярвай дори и със сандали. Даже може да се носи и като рокля, ако дължината му позволява – само избери подходящия колан, който да се обвие като бръшлян около кръста и да подчертае талията ти и си готова. И на всичкото отгоре е топличко, издава стил, буди копнеж за прегръдки и придава характер и тежест.

Полото категорично е новото деколте – онова, което далеч не е само за очите, а за тези, които могат да виждат и отвъд повърхността. Кой е казал, че не можеш да си секси и през зимата? Можеш – просто си избери поло! Ето нашите специални предложения, с които да се вдъхновиш преди да излезеш на шопинг. 



More All fashion