Следва

Майли Сайръс влиза в The Voice

Дженифър Лопес шокира без грим

Обикновено сме свикнали да виждаме Дженифър Лопес в пълния й блясък – със закачлив грим, секси стайлинг и с развети буйни коси.

People of art преди 8 години

Обикновено сме свикнали да виждаме Дженифър Лопес в пълния й блясък – със закачлив грим, секси стайлинг и с развети буйни коси. Ето защо едно от последните видеа, което гаджето й Каспър Смарт качи в социалната мрежа, леко ни шокира. И не само нас, но и многомилионните й фенове. Със свръхнебрежна прибрана коса, без капка грим и с подпухнало лице Джей Ло и Каспър пеят заедно в леглото и мис Лопес определено не прилича на латино-дивата, която познаваме. Дали защото често забравяме, че и звездите са хора като нас или просто защото отказваме да приемем, че не само ние може да изглеждаме доста нелепо понякога, но подобни кадри действат отрезвяващо.
Иначе клипчето е повече от забавно и доказва, че Каспър и Дженифър не само продължават да са заедно, но и да се радват на компанията си и любовта си.
 

 

# #dubsmash #starbucks #chipotle #yogapants #morestarbucks #yasssss #whitegirlsanthem

A video posted by B Smart (@beaucaspersmart) on

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра