Следва

Forever 21 отваря първия си магазин в София

FASHION STARTER: Роузи Хънтингтън-Уайтли. Кралицата на скини джинсите

Моделът говори за страстта си по 60-те...

All fashion преди 8 години

Всеки път, когато Роузи Хънтингтън излезе навън – независимо дали стъпва на асфалта, на Червения килим, или където и да е, тя е великолепна, ефектна, секси, в жестока разголена рокля или скини джинси. Последните са най-емблематични за много характерния й стил, също и високият ток, ботите до глезена, бомбър якето и федората. 

Именно заради фантастичния й начин да носи слим фит джинсите, Роузи е звездата на новата пролетна кампания на Paige Denim, чиито дрехи силно напомнят за музикалната сцена на Ел Ей през 60-те, а всички са луди по тях.

Но тя не е само едно красиво лице. В проекта на Paige Denim Роузи активно участва в целия творчески процес зад кулисите – дори в грима, прическата и стайлинга!

Не всеки ден имаш невероятната възможност да бъдеш част от бранд, който иска да те чуе и включи в целия процес на работа“, споделя с усмивка русокосата красавица.

А ето какво разкрива съвсем скоро пред Elle самата Роузи за любовта си към 60-те, за стила „на крак“ и за цялата й идея за вечерното облекло.



Какви са впечатленията ти от работата с Paige и проекта им за пролетта на 2016? Откъде почерпи вдъхновение?
Това е третият проект, с който се заемам, за Paige. Ключът към всичко е съвместната работа – от началото, до самия край. Идеята, която ми представиха, беше невероятна. Показваме един определен тип жена, чийто образ е вдъхновен от модата в Лос Анджелис през 60-те години. Върнахме се назад към „Калифорния стила“, повлиян от рок енд рол сцената и начина на живот по онова време. Цялото това чувство се отразява във всеки един кадър. Всичко е подбрано в духа на 60-те – локациите, старите коли, аксесоарите, гримът, разрошената коса…

Кои са любимите ти модни икони от 60-те?
Винаги съм обичала Анита Паленберг и тя е първият човек, за когото се сещам, щом става дума за рок енд рол култура – тя въплъщава всичко това, а стилът й все още се подражава днес. Страшно много ме инспирират също Талита Гети, Шарът Тейт и Мариан Фейтфул.


Paige създават аксесоари за пръв път. Кой е аксесоарът, който винаги носиш?
Бях изключително развълнувана, че има колани към колекцията! Присвоих си веднага един, който сложих с кожени панталони и тениска. За мен малките детайли, като шапката и колана, правят визията завършена. А относно аксесоарите, вярвам в нещо наистина уникално – когато си с бижу, което е ценно за теб и носи някаква сантименталност, винаги стои страхотно. В крайна сметка обаче най-важният аксесоар е широката усмивка и позитивната енергия!



Целият свят е обсебен от твоя джетсетинг стайл или иначе казано – „стилът на крак“ и дрехите, които подбираш, когато пътуваш. Каква е малката ти тайна?
Мисля, че дънките са най-удобният и мъдър избор за полет или пътуване. Там няма как да сбъркаш и можеш да ги съчетаеш с всичко. Обожавам Transcend Collection – тези дънки са много меки и не се разтягат. Страхотни са!


Свети Валентин е съвсем близо. Какъв чифт дънки са подходящи за една среща?
Влюбена съм в дънките Hoxton – Black Shadow, от колекцията на Paige. Тесни и секси, удължават крака, а също така са и много стилни. Бих ги съчетала с копринен топ, кожено яке, колан с шипове и бижута. Щом става дума за среща, не бих се поколебала да сложа високите токчета и разбира се, нежен парфюм.

Снимките от пролетната кампания на Paige Denim с участието на Роузи следват надолу, а още от невероятните умения на топ модела да носи джинси показваме в галерията горе>> 






More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.