Следва

Forever 21 отваря първия си магазин в София

FASHION STARTER: Роузи Хънтингтън-Уайтли. Кралицата на скини джинсите

Моделът говори за страстта си по 60-те...

All fashion преди 8 години

Всеки път, когато Роузи Хънтингтън излезе навън – независимо дали стъпва на асфалта, на Червения килим, или където и да е, тя е великолепна, ефектна, секси, в жестока разголена рокля или скини джинси. Последните са най-емблематични за много характерния й стил, също и високият ток, ботите до глезена, бомбър якето и федората. 

Именно заради фантастичния й начин да носи слим фит джинсите, Роузи е звездата на новата пролетна кампания на Paige Denim, чиито дрехи силно напомнят за музикалната сцена на Ел Ей през 60-те, а всички са луди по тях.

Но тя не е само едно красиво лице. В проекта на Paige Denim Роузи активно участва в целия творчески процес зад кулисите – дори в грима, прическата и стайлинга!

Не всеки ден имаш невероятната възможност да бъдеш част от бранд, който иска да те чуе и включи в целия процес на работа“, споделя с усмивка русокосата красавица.

А ето какво разкрива съвсем скоро пред Elle самата Роузи за любовта си към 60-те, за стила „на крак“ и за цялата й идея за вечерното облекло.



Какви са впечатленията ти от работата с Paige и проекта им за пролетта на 2016? Откъде почерпи вдъхновение?
Това е третият проект, с който се заемам, за Paige. Ключът към всичко е съвместната работа – от началото, до самия край. Идеята, която ми представиха, беше невероятна. Показваме един определен тип жена, чийто образ е вдъхновен от модата в Лос Анджелис през 60-те години. Върнахме се назад към „Калифорния стила“, повлиян от рок енд рол сцената и начина на живот по онова време. Цялото това чувство се отразява във всеки един кадър. Всичко е подбрано в духа на 60-те – локациите, старите коли, аксесоарите, гримът, разрошената коса…

Кои са любимите ти модни икони от 60-те?
Винаги съм обичала Анита Паленберг и тя е първият човек, за когото се сещам, щом става дума за рок енд рол култура – тя въплъщава всичко това, а стилът й все още се подражава днес. Страшно много ме инспирират също Талита Гети, Шарът Тейт и Мариан Фейтфул.


Paige създават аксесоари за пръв път. Кой е аксесоарът, който винаги носиш?
Бях изключително развълнувана, че има колани към колекцията! Присвоих си веднага един, който сложих с кожени панталони и тениска. За мен малките детайли, като шапката и колана, правят визията завършена. А относно аксесоарите, вярвам в нещо наистина уникално – когато си с бижу, което е ценно за теб и носи някаква сантименталност, винаги стои страхотно. В крайна сметка обаче най-важният аксесоар е широката усмивка и позитивната енергия!



Целият свят е обсебен от твоя джетсетинг стайл или иначе казано – „стилът на крак“ и дрехите, които подбираш, когато пътуваш. Каква е малката ти тайна?
Мисля, че дънките са най-удобният и мъдър избор за полет или пътуване. Там няма как да сбъркаш и можеш да ги съчетаеш с всичко. Обожавам Transcend Collection – тези дънки са много меки и не се разтягат. Страхотни са!


Свети Валентин е съвсем близо. Какъв чифт дънки са подходящи за една среща?
Влюбена съм в дънките Hoxton – Black Shadow, от колекцията на Paige. Тесни и секси, удължават крака, а също така са и много стилни. Бих ги съчетала с копринен топ, кожено яке, колан с шипове и бижута. Щом става дума за среща, не бих се поколебала да сложа високите токчета и разбира се, нежен парфюм.

Снимките от пролетната кампания на Paige Denim с участието на Роузи следват надолу, а още от невероятните умения на топ модела да носи джинси показваме в галерията горе>> 






More All fashion