Следва

Street style вдъхновения... Париж си е Париж

Стил урок на седмицата: Черното, което все не ни стига!

Най-универсалният цвят за добра визия е черният, сигурни сме, съгласявате се с нас. Черното с лекота рисува...

All fashion преди 8 години

Най-универсалният цвят за добра визия е черният, сигурни сме, съгласявате се с нас. Черното с лекота рисува изтънченост в минимализма и ни прекарва от един сезон в друг, без да се налага досег с трендовете. Не ни разбирайте погрешно, обожаваме сезонните тенденции, но моментът с умората е неизбежен. И тогава, гардероб пълен с класически силуети, които не се налага да сменяме на всеки няколко месеца по простата причина, че не остаряват, е истинско щастие. И в такъв случай черното е повече от предимство - не само че комбинирането не представлява никакъв проблем, но и се превръща в добра основа за наслагване на мимолетни тенденции.

С презумпцията, че в основата на минималистичния маниер на обличане стои самата жена, а не дрехите, в които често се губим, съмнение за правдоподобността на идеята ни не съществува. Концепцията може и да не е за всеки, но пък работи безотказно!

След кратък размисъл обобщихме и какво е необходимо: панталон цигара, широк панталон, макси рокля, мини рокля, копринен топ, блейзър, палто, кожено яке, стилето, brogues обувки, малък клъч и средна по големина чанта, шопинг предложения за които ще представим утре в един бърз петъчен шопинг.













 

More All fashion