Следва

Street style вдъхновения... Париж си е Париж

Стил урок на седмицата: Черното, което все не ни стига!

Най-универсалният цвят за добра визия е черният, сигурни сме, съгласявате се с нас. Черното с лекота рисува...

All fashion преди 8 години

Най-универсалният цвят за добра визия е черният, сигурни сме, съгласявате се с нас. Черното с лекота рисува изтънченост в минимализма и ни прекарва от един сезон в друг, без да се налага досег с трендовете. Не ни разбирайте погрешно, обожаваме сезонните тенденции, но моментът с умората е неизбежен. И тогава, гардероб пълен с класически силуети, които не се налага да сменяме на всеки няколко месеца по простата причина, че не остаряват, е истинско щастие. И в такъв случай черното е повече от предимство - не само че комбинирането не представлява никакъв проблем, но и се превръща в добра основа за наслагване на мимолетни тенденции.

С презумпцията, че в основата на минималистичния маниер на обличане стои самата жена, а не дрехите, в които често се губим, съмнение за правдоподобността на идеята ни не съществува. Концепцията може и да не е за всеки, но пък работи безотказно!

След кратък размисъл обобщихме и какво е необходимо: панталон цигара, широк панталон, макси рокля, мини рокля, копринен топ, блейзър, палто, кожено яке, стилето, brogues обувки, малък клъч и средна по големина чанта, шопинг предложения за които ще представим утре в един бърз петъчен шопинг.













 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.