Следва

Вълшебна Бобена крем супа

5 коктейла, които смело можеш да пиеш на празен стомах

Ето ги нашите любими топ 5 напитки, които, признаваме, се е случвало да пием на празен стомах.

Health преди 8 години



Всички сме били в тази ситуация – едвам сме оцелели до времето за коктейли, за да осъзнаем, че не сме хапвали почти нищо и стомахът ни е празен. И хайде без извинения от типа на: „нямах време за обяд“ – гладът е по-силен от тока и който е гладен винаги намира време за сандвич или поне ядки. Но да не се отплесваме – вечерно време е, заставаш на бара с приятели и стомахът ти изръмжава по-силно от лъва от шапката на Metro Goldwyn Mayer. И сега как да изпиеш едно-две на празен стомах? Истината е, че има няколко коктейла, които не само няма да го раздразнят допълнително, но и няма да те хвърлят в бърз нокаут с алкохолното си съдържание. Ето ги нашите любими топ 5 напитки, които, признаваме, се е случвало да пием на празен стомах.


Campari & сода


Горчивите ликьори като Campari дължат вкусовете си различните растителни източници, но като цяло горчивината идва от съставките като хинин, тинтява и други подобни билки. Campari в комбинация със сода е популярно питие в Европа, а в Америка е традиция да се консумира непосредствено преди вечеря.


Aperol Spritz


Този коктейл е смесица от ликьор Aperol, Prosecco и сода. Той се доближава до комбинацията между сода и Campari, но е малко по-сладък - благодарение на уникалния вкус на Aperol, смес от билки и корени. С ниско съдържание на алкохол този коктейл е чудесен аперитив преди вечеря.


Pimm’s Cup


Един от най-добрите шедьоври за консумиране в течно състояние идва от Великобритания! Ликьор Pimm’s, фреш, нарязани цитруси по твой вкус, парченца краставица и листенца мента - воала! Pimm’s Cup е класическо плодово разхлаждащо питие, което е едновременно освежаващо и изискано. То е много сред най-популярните летни напитки, след шампанското, разбира се, и е официалното питие на турнира в Уимбълдън. И нека ниското съдържание на алкохол не те залъгва - питието е страхотно.


Shandy


Този коктейл е смес от бира и плодов сок или сода. Както се досещаш - напитката е с ниско съдържание на алкохол, но за сметка на това е доста освежаваща и приятна, не само на празен стомах.


Вермут & сода


Вермут и сода е класическа нискоалкохолна, но вкусна напитка! Подобно на Campari и сода, тя отдавна се радва на популярност в цяла Европа и навярно вече си я тействал. Независимо дали си фен на белия или на червения Вермут комбинацията им със сода е страхотна, така че само избери цвят и й се наслади.


Наздраве и до дъно.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.