Следва

Марк Джейкъбс направи червило за принцеса Щарлът

Харесваме Гучи-то на Лейди-то. А вие?

Лейди Гага изпя в неделя химна и й се получи мащабно. Не само защото химнът е на Щатите, а ние винаги сме го харесвали...

Други преди 8 години

Лейди Гага изпя в неделя химна и й се получи мащабно. Не само защото химнът е на Щатите, а ние винаги сме го харесвали, а и защото го направи в рамките на вероятно най-гледаното живо предаване в историята на родината си - Super Bowl, финалът, който тази година се провежда за 50-ти юбилеен път.

Вече говорихме за дискретния гаф на Бионсе на същия форум, както и кой как се постна в Instagram от пребивавалите там видни граждани.

Гага иначе изглежда адски готино в от-глава-до-пети Gucci, като тук визираме наистина всичко от италианците - и червения бляскав костюм, и високите 70-тарски обувки, и към тях - кореспондиращата прическа ала секси гърла, сините нокти, червения грим, идентичен с материята на костюма.

Отделно, 29-годишната певица заби уникално, аплодирана от хилядите на стадион „Levi's" в Калифорния, записът на пълното й с емоция изпълнение на „The Star Spangled Banner" е напълно красноречив.

Да се върнем обаче на заглавието на този материал. Ние наистина харесваме тази луксозно патриотична стилистика, а вие? Глас в анкетата:

Анкета

Харесваме Гучи-то на Лейди-то. А вие?

More Други