Следва

Бременната Ан Хатауей призна, че е крадла

Хилари Дъф нарита бившия си

Хилари Дъф нарита бившия си

Други преди 8 години

Хилари Дъг и Майк Комри финализираха развода си едва миналата седмица, а актрисата вече бе хваната от папараци да сритва бившия си отзад. На шега, разбира се, Дъф реши да се сборичка с бащата на сина си Лука Круз Комри по време на пребиваването им на остров Мауи, Хавай.Очевидно двамата са запазили не само прекрасни отношения, въпреки развода, но и чувството си за хумор.
Светските хроникьори отвъд Океана отбелязаха, че за прясно разведена жена Хилари изглежда повече от свежо и фантастично! Припомняме, че 28-годишната изпълнителка каза „Да“ на Майк Комри пред погледите на близки и приятели на приказна сватбена церемония в Санта Барбара, Калифорния през 2010 г. Освен че ще запазят добрите спомени от брака си Дъф и Комри ще продължат да се грижат и за сина си Лука.
 

More from View Sofia

И на Роман Абрамович се намира заместник - Даша се омъжва повторно!

Celebrities преди 4 години

38-годишната палава рускиня от комуникативната зодия Близнаци преди известни месеци отвори Инстаграм профила си, спря да използва псевдоним, грейна пред света с истинското си име и стартира щура социално-профилна активност. Веднага женските ни психики провидяха - нещо се случва, най-вероятно нещо с емоционалната нагласа и система от очаквания/амбиции?

Ваканцията на известните: Адам Лавин и Бехати Принслу на Мауи

Celebrities преди 2 години

Спомняме си онзи чуден миг, когато Адам Лавин бе в главната роля в нашата "Петъчна доза секс". Беше преди 8 години, той вече беше женен за ангела на Victoria's Secret Бехати Принслу, но ние винаги сме го харесвали, във всичките му избори (четете още: Бехати и Адам ще стават родители ОТНОВО)  

More Други