Следва

Говори ми за ЛЮБОВ: Христо Велчев

Интервю с ДЕЦА: Как разбираме, когато ни обичат и как изглежда тя - любовта?

Те са очарователни млади същества, трогателно облечени в розово и синьо, както го изисква училищният ред в...

Други преди 8 години

Те са очарователни млади същества, трогателно облечени в розово и синьо, както го изисква училищният ред в тяхното училище.

Учат математика, български, иврит и много други важни неща, сред които изкуствата да могат, да знаят, да мислят, да чувстват...

И понеже знаем убедено, че така, както могат да чувстват децата, ние, големите, не умеем, поизгубвайки част от цялото по пътя на годините, помолихме да ни посрещнат 30 ангела и феи от столичното 134-то училище "Димчо Дебелянов".

Благодарим им за това, че ни подариха своя Час на класа, в един студен, но красив вторник, за да ни припомнят кои са най-важните истини за любовта. А оттук - и за живота.

Всичко, което ги помолихме да ни напишат и нарисуват е в галерията горе, останалото - в слайда надолу:


































































 
Благодарим за милото съдействие на всички красиви момчета и момичета от 2а клас на 134-то СОУ "Димчо Дебелянов" в София и на класните им ръководителки - госпожа Паскалева и госпожа Стоянова! Благодарим за разбирането и готовността и на госпожа Палдъмова - Директор на училището.
Желаем красив празник на Любовта на всички, включително и на родителите на тези прекрасни деца, които предварително дадоха своето съгласие за нашата импровизирана сесия с въпросник!   

More Други