Следва

Пили ли сте белгийска абатска бира? Вече можете, Карлсберг реши да я "донесе" и у нас

"Зулендър 2" вече е на подиума! Отговори и спечели страхотни награди!

"Зулендър 2" вече е на подиума! Отговори и спечели страхотни награди!

All About Life преди 8 години

Зулендър 2 ни внедрява рязко в съвсем новия свят на модата с голяма доза ирония и хумор. Свят, в който някой убива поп звезди, а те в последния момент от живота си си правят селфи с патешка муцуна. Свят, в който моделите на бански не могат да преуспеят на модния подиум, заради големите си гърди, а най-големият супермодел е едновременно мъж и жена. Хуморът винаги заслужава място в ежедневието ни, затова ви препоръчваме да изгледате тази лента и да се забавлявате заедно с приятелите си. Премиерата му е на 12-ти февруари, а главните роли се играят от меко казано не безизвестните Бен Стилър, Оуен Уилсън, Пенелопе Крус, Уил Фарел, Кристен Уиг и др.

Кратък синопсис:

Синя стомана. Тигър. Магнум... Все погледи, достатъчно пронизващи, за да спрат китайски шурикен във въздуха или да осуетят опитите на зъл гений да превземе света. Има един единствен мъж модел, способен да призове такава красота и такава сила... Дерек Зулендър.

Когато видяхме за последно моделите Дерек (Бен Стилър) и Хансел (Оуен Уилсън), те се радваха на чудесата, които се случват в Центъра за деца, които не могат да четат добре и искат да се научат да правят и други неща добре „Дерек Зулендър“. А Мугату (Уил Фарел) беше зад решетките. Непредвидено бедствие порази Центъра и принуди дуото да заживеят в уединение, извън радарите. Петнадесет години, които със сигурност са се отразили на кожата, по-късно намираме засрамените Дерек и Хансел да живеят живот на изолация, далеч от останалата част от света.

Когато двамата получават отделни покани да дефилират на голямо модно събитие в древния и мистериозен град Рим, те не могат да устоят на възможността да се завърнат към загубената си слава и да заживеят отново в цивилизацията. Още с пристигането си Дерек и Хансел се сблъскват със странните и ексцентрични дизайнери зад новата модна империя. Двамата бързо разбират, че светът, който помнят, драстично се е променил, което рязко ги хвърля в светлините на прожекторите.

Докато се опитват да се впишат в странния нов свят на блогове, влогове и анти-модна мода, те са вербувани да спрат смъртоносен план, който ако не бъде спрян, ще унищожи завинаги надеждата модата да се върне към славните си дни. Само Дерек и Хансел имат силата да СПАСЯТ МОДАТА.

Трейлър:

След като изгледа трейлъра, няма да ти бъде трудно да ни отговориш на въпроса: Убийството на коя поп звезда, шеста поред за последната година, разследват главните герои във филма "Зулендър 2"?

Изпрати ни отговора на познатия имейл [email protected] от днес, 12.02 до 18.02 и можеш да спечелиш една от страхотните брандирани награди:  2 бр. маска за очи, 2 бр. мини вентилатор, 2 бр. моделски кит, 2 бр. еднократен ретро фотоапарат.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 2 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.