Следва

В бежово

Денят, в който срещам любовта... с вино в ръка и ноти в сърцето

Чаках го да ме забележи, да събере смелост да ме заговори, да ме покани на романтична вечеря...

All fashion преди 8 години

Вълнението преди първата среща не може да се опише с думи, а със сърцетупи. Силата на този момент се доближава до интензитета на сътворението, на Големия сблъсък, до Божественото начало... В тези първи моменти пеперудите се борят за въздух в стомаха на всеки, който се осмели да отвори сърцето си. И когато то затупти в любовния ритъм на безвремието, идва големият въпрос – какво да облека? А после и още по-ужасният – къде да излезем?
В месеца на любовта View Sofia, Avon, Елена и Венета идват на помощ като събират 4 двойки на 4 перфектни локации за първа среща или отпразнуване на Свети Валентин и много, ама много пеперуди, въздишки и споделени погледи.

Идеята за третата вълнуваща локация отново е на Елена, която е част от The Blonde Stars Blog. Вдъхновена от вечната класика - любов, вино и китара, Елена ни убеди да организираме среща между Него и Нея именно там - в малкото кокетно ресторантче, което се е сгушило невинно в затворената уличка в съседната пряка, но което ако можеше да говори щеше да каже: "tutto è amore" (всичко е любов).

Мразя да го чакам. Вечно го чакам! Чаках го да ме забележи, да събере смелост да ме заговори първи, да ме покани на романтична вечеря, да обърне внимание на сочните ми и страстни червени устни и да пожелае да ги целуне... И сега го чакам - сама, в най-романтичното ресторантче на света, което избрахме заедно за първата ни официална среща. Защо ми го причинява? Та аз съм жената - тази, която прави фасони и идва рошава и дива с поне половин час закъснение. Да, рошава съм и съм подивяла, че го чакам вече повече от 5 минути, но не аз съм закъснялата. Имах време да взема ароматна вана, да направя косата си мека и закачливо къдрава, да се гримирам семпло, но да подчертая устните, да се напръскам с парфюм за обожание, да сложа любимото си сиво поло и да се обсипя със злато от глава до пети - толкова си ги обичам тези златни кецове и гащеризон, но ги нося само на специални поводи. А какъв по-специален от първата ни среща? А той закъснява. Изроних половин франзела и съм на път да изпия втора чаша вино от вълнение и гняв, но онзи, любовния, че ме оставя да го чакам сама.

Ще си повторя червилото, любимото ми, не се разделям с него - True Color Perfectly Matte на Avon, то никога не ме е карало да чакам. Знам че не съм го изяла от яд - веднъж докоснало устните ми цветът му Ruby Kiss не желае да се раздели с тях. Но искам да ги подчертая тези мои страстни устни, нека го карат да страда цяла вечер, че се усмихват, но бягат от целувките му. Щом ще закъснява и те ще закъснеят малко.

А искам да го целуна... Мечтая за момента, в който ще впия устни в неговите и ще започна да губя дъха си. Не ми трябва въздух, имам нужда само от него. Закъснява прекалено, но знам че ще му го простя. Всъщност, вече съм му простила, но няма да му го покажа веднага. Ще оставя да мисли, че трябва тепърва да ме печели. Истината обаче е, че се влюбих безнадеждно в мига, в който го чух да свири на китара. Беше сериозен и вглъбен, секси и мистериозен. Не помня акордите, не мисля че чувах музиката, защото усещах единствено ритъма на сърцето си. Струните се огъваха под напора на прекрасните му пръсти, сливаха се с тях и издаваха звук на задоволство и любов. Искам да съм китара в ръцете му, да ме прегръща нежно и на често и да напише песен за нас върху устните ми. Тези, които носят всичките огнени цвета и са на път да изпият целия гроздов сок на света, докато го чакат да дойде. Охх, чувам китара. Мелодия се носи от всички ъгли на ресторанта и се приближава. Пак чувам предимно как тупти сърцето ми и не мога да разбера китарата или пулсът ми ще пробият стените!? Ето го, идва и държи китара в ръце, а там отдавна трябваше да съм само аз...

Устни: Avon, True Color Perfectly Matte, цвят Ruby Кiss
Ресторант: The Little Things
Гащеризон Patrizia Pepe 534лв
Поло Patrizia Pepe 238лв
Кецове Patrizia Pepe 378лв

Модели: Диана@Ivet Fashion и Жак@Ivet Fashion
Грим: Алина Манова, професионален гримьор на Avon България
Коса; Vogue Vision Митко Дамов за View Sofia
Стайлинг: ViewSofia / Габриела Желева
Фотограф: ViewSofia / Александър Михайлов

Затаили сме дъх и вече нямаме търпение да ти покажем и 4-та локация, която ни отведе, без да бърза, по пътеката на онази любов, която копнее за докосване с ароматни масла... И въпреки че не вярваме, че някой може да забрави първата среща на ледената пързалка и онази незабравимата, под звездите, все пак ще ти ги припомним. Не за друго, просто не можем да спрем да пишем за любовта.
 

More All fashion