От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Неделята ни обещава да е прекрасна, слънчева и много валентиска. И в този ред на мисли, се сещаме, че е вече е четвъртък и това, освен че означава, че сме една идея по-близо до нея, е и...

Неделята ни обещава да е прекрасна, слънчева и много валентиска. И в този ред на мисли, се сещаме, че вече е четвъртък и това, освен че означава, че сме една идея по-близо до нея, е и време да покажем любовта си още от сега... обаче тази към големия екран. Нови четири, готини, свежи и забавни заглавия, гледаме в трейлъри сега, и подготвяме двоен билет за нас и любимия за после.

И така, още съвсем малко работа ни дели от най-любовния ден в годината, който този път толкова прекрасно се е настанил точно в края на седмицата. Чакаме го с нетърпение и мислим как да оползотворим всяка негова минута, защото ни се полага да го отпразнуваме до последната такава. 

Но първо да разберем за чии приблизително 120 минути ще е въпросният двоен билет:

"Дедпул" ("Deadpool")

Актьорите: Райън Рейнолдс, Джина Карано, Ти Джей Милър, Морена Бакарин, Ед Скрейн, Стил Дейн, Олесия Щоучък

Режисьорът: Тим Милър

Сюжетът: Базиран на най-нестандартния антигерой на Marvel Comics, ДЕДПУЛ разказва историята за произхода на бившия агент на Специалните части, превърнал се в наемен убиец - Уейд Уилсън. Измамен военен експеримент го обезобразява, но му дава силата светкавично да се регенерира и той приема алтер егото Дедпул. Въоръжен с новите си способности и, извратено чувство за хумор, Дедпул се впуска в преследване на човека, който почти е разрушил живота му.

Дедпул е уникална фигура във Вселената на Marvel, притежаваща не особено типична за супер герой нагласа. Той язвително контрастира с идеализираните герои и злодеи, които населяват другите комикси на Marvel. Дедпул с поведението си и неприличен речник разчупва стандартните рамки..

Премиерата: 12 февруари (България)

"Зулендър 2" ("Zoolander 2")

Актьорите: Оливия Мън, Кристин Тейлър, Кристен Уиг, Бенедикт Къмбърбач, Маколи Кълкин, Ариана Гранде, Пенелопе Крус, Джъстин Бийбър, Лени Кравиц, Нейтън Ли Греам, Деми Ловато, Били Зейн, Бен Стилър, Оуен Уилсън, Джона Хил, Уил Фарел

Режисьорът: Бен Стилър

Сюжетът: Бен Стилър се завръща в една от най-култовите си комедийни роли за филма "Зулендър 2". Многократният "модел на годината" Дерек Зулендър вече е извън прожекторите на славата, но се налага да се върне на подиума, за да спре опасен престъпник. Престъплението на последния е... убийството на тийнидолът Джъстин Бийбър.

В помощ на Дерек са неговият приятел, и някога смъртен враг, Хансел (Оуен Уилсън) и моделът на бельо Валентина от Интерпол, в чиято роля е Пенелопе Крус.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.