Следва

Лъснаха прелестите на Дженифър Лопес

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Неделята ни обещава да е прекрасна, слънчева и много валентиска. И в този ред на мисли, се сещаме, че е вече е четвъртък и това, освен че означава, че сме една идея по-близо до нея, е и...

Movies & TV преди 8 години

Неделята ни обещава да е прекрасна, слънчева и много валентиска. И в този ред на мисли, се сещаме, че вече е четвъртък и това, освен че означава, че сме една идея по-близо до нея, е и време да покажем любовта си още от сега... обаче тази към големия екран. Нови четири, готини, свежи и забавни заглавия, гледаме в трейлъри сега, и подготвяме двоен билет за нас и любимия за после.

И така, още съвсем малко работа ни дели от най-любовния ден в годината, който този път толкова прекрасно се е настанил точно в края на седмицата. Чакаме го с нетърпение и мислим как да оползотворим всяка негова минута, защото ни се полага да го отпразнуваме до последната такава. 

Но първо да разберем за чии приблизително 120 минути ще е въпросният двоен билет:

"Дедпул" ("Deadpool")

Актьорите: Райън Рейнолдс, Джина Карано, Ти Джей Милър, Морена Бакарин, Ед Скрейн, Стил Дейн, Олесия Щоучък

Режисьорът: Тим Милър

Сюжетът: Базиран на най-нестандартния антигерой на Marvel Comics, ДЕДПУЛ разказва историята за произхода на бившия агент на Специалните части, превърнал се в наемен убиец - Уейд Уилсън. Измамен военен експеримент го обезобразява, но му дава силата светкавично да се регенерира и той приема алтер егото Дедпул. Въоръжен с новите си способности и, извратено чувство за хумор, Дедпул се впуска в преследване на човека, който почти е разрушил живота му.

Дедпул е уникална фигура във Вселената на Marvel, притежаваща не особено типична за супер герой нагласа. Той язвително контрастира с идеализираните герои и злодеи, които населяват другите комикси на Marvel. Дедпул с поведението си и неприличен речник разчупва стандартните рамки..

Премиерата: 12 февруари (България)

"Зулендър 2" ("Zoolander 2")

Актьорите: Оливия Мън, Кристин Тейлър, Кристен Уиг, Бенедикт Къмбърбач, Маколи Кълкин, Ариана Гранде, Пенелопе Крус, Джъстин Бийбър, Лени Кравиц, Нейтън Ли Греам, Деми Ловато, Били Зейн, Бен Стилър, Оуен Уилсън, Джона Хил, Уил Фарел

Режисьорът: Бен Стилър

Сюжетът: Бен Стилър се завръща в една от най-култовите си комедийни роли за филма "Зулендър 2". Многократният "модел на годината" Дерек Зулендър вече е извън прожекторите на славата, но се налага да се върне на подиума, за да спре опасен престъпник. Престъплението на последния е... убийството на тийнидолът Джъстин Бийбър.

В помощ на Дерек са неговият приятел, и някога смъртен враг, Хансел (Оуен Уилсън) и моделът на бельо Валентина от Интерпол, в чиято роля е Пенелопе Крус.

Появата на неузнаваемия във филма Бенедикт Къмбърбач, в ролята на трансполовия модел Ол (All), вече взриви феновете, почти колкото смъртта на Джъстин Бийбър.

Премиерата:  12 февруари (България)

"Наръчник за необвързани" ("How to Be Single")

Актьорите: Джейсън Мантзукас, Джейк Леси, Никълъс Браун, Деймън Уейънс, Лесли Ман, Алисън Бри, Ребел Уилсън, Дакота Джонсън, Тюзди Найт

Режисьорът: Кристиан Дитер

Сюжетът: Има правилен начин да си необвързан, има и грешен начин, има и… Алис. И Робин. Люси. Мег. Том. Дейвид. Ню Йорк е пълен със самотни сърца, търсещи подходящия човек, било то за любовна връзка, просто за секс или за нещо по средата. И някъде между закачливите съобщения и авантюри за една нощ, това което свързва всички свободни електрони е нуждата да разберат как да бъдат необвързани в свят, изпълнен с постоянно променящи се дефиниции за любовта. Никога не е било толкова забавно да се пъхнеш под завивките на град, който никога не спи.

Премиерата: 12 февруари (България)

"Любов" ("Love")

Актьорите: Карл Глусман, Клара Кристин, Аоми Муйок

Режисьорът: Гаспар Ное

Сюжетът: Използвайки характерния си разпокъсан разказ, режисьорът Ное започва филма си с интимна сцена между американския студент по кино Мърфи и неустоимата художничка Електра. Рязък монтаж ни пренася две години по-късно, когато Мърфи се събужда до различна жена – Оми.

Тя е майката на детето му, а Електра явно вече е далечен спомен. Но когато се обажда майката на Електра, която издирва дъщеря си, Мърфи започва да си представя какво би се случило иначе. Любов няма да е филм на Ное, ако в него няма шокиращи моменти, но освен тях режисьорът предлага и задълбочено изследване на природата на любовта и нейното физическо изразяване. Изпълнен с препратки към киноманските влияния на Ное – от подобния на Малик разказ до междукадровите надписи а ла Годар – Любов напомня както на класики като Последно танго в Париж, така и на скорошни филми като Нимфоманка със честното изобразяване на любовта и секса.

Премиерата: 12 февруари (България)

More Movies & TV