Детска София: Нов анимационен сериал ’Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ по Дисни Ченъл България

Новият анимационен сериал “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ще стартира на 22 февруари, от 17:10 часа, по Дисни Ченъл България...

 

Новият анимационен сериал “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ще стартира на 22 февруари, от 17:10 часа, по Дисни Ченъл България – новите епизоди ще се излъчват през седмицата в същия час.

“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ разказва историята на Маринет и Ейдриън - ученици в прогимназията, избрани да спасят Париж от акумасите - зли същества, които превръщат нормалните граждани в армия от супер злодеи! С помощта на своите магически създания, наречени квами, двамата ученици се превръщат в Калинка и Черен Котарак - безстрашни супер герои, които се борят срещу злото, забъркват се във вълнуващи приключения из улиците и покривите на Париж, без да подозират за тайната самоличност на другия.“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ е японско-френско-корейски анимационен сериал, продуциран и анимиран от Zagtoon и Method Animation, в ко-продукция с Teio Animation, SAMG Animation и SK Broadband.
Ексклузивен епизод на сериала “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ може да видите на Disney.bg и в YouTube канала на Дисни Ченъл.

Дисни Ченъл България:
Дисни Ченъл е с 24-часово съдържание, подходящо за цялото семейство и насочено към деца от 6 до 14 години. Каналът предлага популярни сериали като Виолета, „Остин и Али“ и „Лив и Мади“, и оригинални филми на Дисни Ченълкато „Плажен Тийн Филм“ или „Зоуи и магическото приложение“. Дисни Ченъл България е дом и на „Междузвездни войни: Бунтовниците“, сериал, произведен от LucasFilm, както и на други популярни анимационни сериали като „Финиъс и Фърб“ и „Тайните на Гравити Фолс“.

Съдържанието на Дисни Ченъл засяга теми, които помагат на децата да се изправят пред предизвикателствата на израстването, насърчават ги да вярват в себе си и да следват мечтите си, и да прекарват време със семейството и приятелите си.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.