Следва

C-block се включват отново в „Обичам 90-те“

Детска София: Нов анимационен сериал ’Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ по Дисни Ченъл България

Новият анимационен сериал “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ще стартира на 22 февруари, от 17:10 часа, по Дисни Ченъл България...

 

Events преди 7 години

Новият анимационен сериал “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ще стартира на 22 февруари, от 17:10 часа, по Дисни Ченъл България – новите епизоди ще се излъчват през седмицата в същия час.

“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ разказва историята на Маринет и Ейдриън - ученици в прогимназията, избрани да спасят Париж от акумасите - зли същества, които превръщат нормалните граждани в армия от супер злодеи! С помощта на своите магически създания, наречени квами, двамата ученици се превръщат в Калинка и Черен Котарак - безстрашни супер герои, които се борят срещу злото, забъркват се във вълнуващи приключения из улиците и покривите на Париж, без да подозират за тайната самоличност на другия.“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ е японско-френско-корейски анимационен сериал, продуциран и анимиран от Zagtoon и Method Animation, в ко-продукция с Teio Animation, SAMG Animation и SK Broadband.
Ексклузивен епизод на сериала “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ може да видите на Disney.bg и в YouTube канала на Дисни Ченъл.

Дисни Ченъл България:
Дисни Ченъл е с 24-часово съдържание, подходящо за цялото семейство и насочено към деца от 6 до 14 години. Каналът предлага популярни сериали като Виолета, „Остин и Али“ и „Лив и Мади“, и оригинални филми на Дисни Ченълкато „Плажен Тийн Филм“ или „Зоуи и магическото приложение“. Дисни Ченъл България е дом и на „Междузвездни войни: Бунтовниците“, сериал, произведен от LucasFilm, както и на други популярни анимационни сериали като „Финиъс и Фърб“ и „Тайните на Гравити Фолс“.

Съдържанието на Дисни Ченъл засяга теми, които помагат на децата да се изправят пред предизвикателствата на израстването, насърчават ги да вярват в себе си и да следват мечтите си, и да прекарват време със семейството и приятелите си.

More Events

Задължителна изложба в Париж: Музеят Монмартър и жените сюрреалисти

Events преди 3 месеца

Музеят на Монмартър приветства жените авангардистки, оставили своя отпечатък върху сюрреалистичното движение от началото на 20 век, на които историята (често) забравя да отдаде почит. Изложбата ще продължи до 10 септември 2023 г.