Следва

Кой е този бебок?

Гуинет Полтроу се отрече от младостта си

Гуинет Полтроу се отрече от младостта си

People of art преди 8 години

За разлика от редица холивудски знаменитости, изглежда че старостта не плаши Гуинет Полтроу. Или поне в това увери актрисата в откровено интервю, в което разкри, че никога не би искала да стане отново на 20 години.
„Спрях да се тревожа какво мислят другите за мен – така постепенно станах по-самоуверена!“, сподели Гуинет. На въпроса каква е била първата й реакция, когато си е открила сив косъм, актрисата бе категорична: „Казах си: „Какво е това?“, но бях горда, не ужасена. Заслужих си тези сиви коси, освен това има толкова женски хитринки как да ги скриеш. Не се страхувам да остарея“, допълни още 43-годишната Полтроу.
„Никога не бих искала да се върна назад – бях пълна развалина на 20! Въпреки че днес не изглеждам така, както изглеждах на 25 години, се чувствам красива, защото съм в мир със себе си и се харесвам. Е, и това да се храниш здравословно, да си активен, да пиеш много вода, да правиш любов, да спиш добре и да си обграден от любимите си хора също помага“, допълни още Гуинет Полтроу.

На 42 години и майка на 2 деца, Гуинет днес продължава да спира дъха по бански. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра