Следва

Петъчен ШОПИНГ: Черно! Черно! Черно!

Денят, в който срещам любовта... с аромат на SPA и диви праскови

Разменяме си поредното плахо намигване преди да забием очи в устните на другия. Щипем се с поглед...

All fashion преди 8 години

Вълнението преди първата среща не може да се опише с думи, а със сърцетупи. Силата на този момент се доближава до интензитета на сътворението, на Големия сблъсък, до Божественото начало... В тези първи моменти пеперудите се борят за въздух в стомаха на всеки, който се осмели да отвори сърцето си. И когато то затупти в любовния ритъм на безвремието, идва големият въпрос – какво да облека? А после и още по-ужасният – къде да излезем?
В месеца на любовта ViewSofia, Avon, Елена и Венета идват на помощ като събират 4 двойки на 4 перфектни локации за първа среща или отпразнуване на Свети Валентин и много, ама много пеперуди, въздишки и споделени погледи.
Идеята за последната ни вълнуваща дестинация е на Венета от EdgyCuts, която разбира от мода и от срещи, любовни срещи. Ето как се озовахме в салон за масажи и бяхме омаяни от любовта, която се усещаше във въздуха и етеричните масла. Той и Тя се държаха за ръце и се гледаха в устните – за блясъка и мекотата на нейните отново се погрижи Avon и True Colour Perfectly Matt. Реализацията и организацията са на View Sofia.

Боже, ще ме види по халат! Дали бе уместно да приема покана за SPA процедури и масаж за влюбени?! Беше, разбира се, та ние сме влюбени и това е първата ни среща. Дали не избързвам? Късно е да го мисля толкова, защото той стои на съседната кушетка до моята. Гледа ме мълчаливо и право в лицето, и ми се усмихва. И аз му се усмихвам. Разменяме си поредното плахо намигване преди да забием очи в устните на другия. Щипем се с поглед.

Какво ли мисли за мен, когато ме гледа така съсредоточено в устните? Дали смята, че са нежни, с цвят на дива праскова? Искаше ми се да ги запомни точно такива, затова избрах съвършенството и не рискувах – сложих си нюанс Perfectly Nude от True Colour Perfectly Matt на Avon. Исках да съм максимално естествена и свежа за първата ни среща - нищо натрапчиво и ексцентрично, само аз в най-чиста форма. Затова избрах и устните ми да са перфектно естествени и сочни, като дива праскова.  О, не откъсва очи от тях. И ме държи нежно за ръка преди да започне масажът.

Лежим един срещу друг, разменяме си само въздишки и боцкащи погледи и мълчим. Нима има нещо, което да трябва да си кажем в този момент – устните ни нашепват безмълвно любов повече и най-романтичните сонети на света. А в стаята се носи ухание на ароматни масла. Защо ли реши да ме изненада със SPA процедура? Сигурно, за да ме накара да се отпусна и да се почувствам специална. Как знае от какво имах нужда? От неговия поглед, от кадифеното докосване на пръстите му, от масаж и от аромат на масла и любов. Прекрасно е, не мога да си представя по-вълнуваща първа среща. Вече дори не ми е неловко, че съм по халат. Дори и най-изумителната бална рокля нямаше да може да побере всичката страст и емоции, които се борят да пробият кожата ми и да се превърнат в звезден прах. Магично е и единствено ръцете му, които са се вплели като бръшлян в моите, ме държат стъпила на земята. Летя и гравитирам около себе си и него. И съм лека като перце. Знам че аромотерапията има пръст в това, но той стои зад моето окриляване. Той, очите му, ръцете му и устните ми с цвят на дива праскова. И съм само ефир, облечен в любов и обожание.

Модели: Диана@Ivet Fashion и Жак@Ivet Fashion
Грим: Алина Манова, професионален гримьор на Avon България
Устни: Avon, True Color Perfectly Matte, цвят 
Perfectly Nude
Коса; Vogue Vision Митко Дамов за View Sofia
Стайлинг: ViewSofia / Габриела Желева
Фотограф: ViewSofia / Александър Михайлов
SPA Студио: Инерджи Фитнес & СПА Център

Ето това бяха нашите романтични и вълнуващи първи любовни срещи – на ледената пързалка, под звездите, в ресторантчето на ъгъла и в SPA студиото. Признаваме, изживяхме всяка една описана емоция и се чувстваме по-влюбени от всякога... А вие?

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.