Любовна диета. Или какво има в чиниите на най-големите любовници

Още от праисторически времена хората са забелязали, че някои храни увеличават сексуалното желание и като цяло имат положителен ефект върху мъжете...

Още от праисторически времена хората са забелязали, че някои храни увеличават сексуалното желание и като цяло имат положителен ефект върху мъжете. В древна Гърция са знаели, че има растителни продукти, които увеличават потентността.

Такъв продукт е добре познатия на всички морков. Той съдържа бета-каротин. От него се образува много важния за организма и за потентността витамин А. В древния свят широко са се употребявали и храни, богати на витамин Е, като средство за повишаване на потентността. Това са растителни масла, маслодайни семена, ядки. Този витамин нормализира мускулната дейност, предотвратява развитието на слабост и умора. Той има положителен ефект върху функцията на ендокринната система, особено на половите жлези, хипофизата, щитовидната жлеза. Освен в ядките и растителните масла, витамин Е се съдържа в зеленчуците и бобовите растения. Намира се и в млякото, маслото, кокошите яйца, предимно в жълтъка, месото и рибата.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.