Следва

Иде ПРОЛЕТ! Ето и най-модерните прически на сезона

Един делничен ден, прекаран у дома

Обикновен делничен ден...

Body преди 8 години

Обикновен делничен ден. Не ми трябва допълнителна подкана. Измъквам се лениво изпод завивките и знам че имам спешна нужда от нещо, което да ме освежи. И чашата кафе или зелен чай абсолютно няма да успее да свърши цялата работа. Запътвам се към банята и се надявам един бърз душ да даде старт на деня ми.
Душ гелът има лек аромат, който успокоява мислите и носи наслада. Тежките миризми винаги са ме изморявали. Запалвам ароматни свещи, които преди седмица грабех с шепи от BOMB, чудейки се кога ще успея ги изпозлвам, при това в такова количество. Ето, че сивият ми делничен ден започва да губи предимство и няма никакъв шанс пред експлозията от нюансите им. 



Използвам винаги продукти с алое за цялото си тяло, защото не предизвикват алергии и се чувствам добре в собствената си кожа с тях. На излизане от банята светът ми е започнал да придобива цвят и светлина. Задължително нанасям лосион за тяло от SAVIO, изцяло от натурални продукти и, разбира се, моята нова любима думичка - Алое Вера. Кремът ми за лице е на същата марка и е комбиниран. Мога да го използвам и денем и нощем. И кожата ми е мека и гладка, с ясен и избистрен тен. Достатъчно е само да спазя процедурата: първо почиствам с тоник, напръсквам с термална вода и завършвам с крем. Воала! Предшестващите крема съставки са ключови за усвояването му. Затова се старая да не ги пропускам. 



Правя си още една чаша зелен чай с щипка жасмин добавена към него, както е редно в зимните дни, и обличам любимия си халат. Сега спокойно мога да се отпусна с книга в ръка и да се насладя на остатъка от деня ми. Блажено, лежерно, понеделнишки.  

More Body