Следва

Денят, в който срещам любовта... навсякъде!

Men's Exhibit: Момчетата на Saint Laurent. Срещаме мъжките музи на Eди Слиман

Афинитетът на Хеди Слиман към музиканти е добре документиран, но рок звездите не са единственият източник не...

All fashion преди 8 години

Афинитетът на Eди Слиман към музиканти е добре документиран, но рок звездите не са единственият източник не неговото вдъхновение. Разбира се, стойностната музика е важно изискване, за да влезеш в списъка с музи на Слиман, но мъжките модели играят също толкова важна роля, колкото фронтменът на любимите банди.
Дали красивите синове на холивудските особи или стройните момчета, които подбира с поглед, докато прави “уличен кастинг”, любимците на Слиман са обединени от едно небрежно готино поведение, което се разпростира далеч отвъд модата.

Чарли Олдман




Баща му, Гари, се сдоби с известността си с ролята си на легендарния Сид Вишъс, а Чарли Олдман пренася духа на пънк рока в новото поколение. Пепеляво руса закачалка за дрехи с афинитет към ретрото - всеки сантиметър от Олдман изглежда точно като момчето на Сен Лоран. Това се вижда в неговия инстаграм профил, където той непрекъснато държи публиката информирана за облеклото на деня си и дава да надзърнем в живота му на светска личност от Ел Ей.

Дилън Томас Броснан

Когато Дилън Броснан направи своя дебют на подиума по време на представянето на мъжката колекция на Сен Лоран за Пролет 2016, известният му баща, Пиърс, беше на първия ред в публиката, за да го насърчи. Дори без да го свързваме с татко му Джеймс Бонд, от Броснан би се получил истински завладяващ вниманието мъжки модел: 1,91 метра висок с изваяни скули и дълга тъмна коса, Броснан е наслада за окото и както всяко истинско момче на Слиман, той си има и музикална страна. Публикувайки кошмарните си рок парчета в Sound Cloud и миксирайки тракове в студиото, Броснан се подготвя за издаване на мини албум.

Дилън Лий

18-годишният син на Памела Андерсън и Томи Лий е най-новият избраник, който да влезе в кампания на Сен Лоран. Имайки предвид рок енд рол гена на Дилън Лий - той свири на китара, понякога бос на плажа по залез, което носи голяма радост на неговите повече от 50 хиляди последователи в инстаграм, и любовта му към сърфа, той пасва точно в набора на Слиман, като местното морско момче. В черно-белите снимки на Слиман по брега и на сърф, Лий дори може да вкара в действие наследения от майка си от ерата си на спасителка на плажа сексапил.

Джейк Смолууд




Като вокалист на White Room, прочувствените вокали на Смолууд са първото нещо, което предизвиква интереса на Слиман, но неговият изтънчен вид е използван повече от добре в черно-белите фотографии на дизайнера за кампанията на Сен Лоран Есен 2014.

Джак Килмър




Изгряващия актьор Джак Килмър също има за баща филмова звезда (Вал) и една кампания на Сен Лоран зад гърба си, но 2016 може да се окаже голямата му година. Героят му в предстоящия филм “The Nice Guys”, който застава срещу Ръсел Кроу и Райън Гослинг, слага малкия Килмър на радара за актьори, но Слиман го откри първи - Килмър е на неговия подиум и в неговите кампании от 2014 насам.
 

More All fashion