Следва

Като две капки вода

Петъчна доза секс: Практически наръчник за прелъстяване на звезди

Ще ги очароваме, защото сме достатъчно готини, секси и самоуверени, и защото можем, разбира се.

Други преди 8 години

Днес ще сваляме мъже! Напук на глупавото схващане, че те трябва да направят първата крачка. И не мисли, че ще ги сваляме от отчаяние, напротив - ще ги очароваме, защото сме достатъчно готини, секси и самоуверени, и защото можем, разбира се. Освен това ще сваляме не кого да е, а Крис Корнел, Даниел Крейг и Джони Деп.

Следва практически наръчник за сваляне на звезди, който те съветваме да ползваш мъдро и по предназначение! Петък е, вярно, но главата все таки трябва да остане на раменете!



Венера и Крис Корнел


Ще видя тези убийствено сини очи, които те пронизват дори и през телевизора. Тези плътни устни, с цвят на узряла гола праскова, крещящи да бъдат целунати. Този кадифен тен на кожата, подканващ те да не спираш да искаш да я докосваш...

Леле, не мога да повярвам, че ще дойде в България! Ще отида на този концерт в Пловдив, няма начин! Ще съм на “една ръка разстояние” от Него и този път ще “го докопам”! Ох, ще полудея от кеф, че ще видя Крис Корнел най-накрая, при положение, че го изпуснах на “Зигет Фест” в Будапеща преди 8 години. Е, да, концертът ще е акустичен и едва ли ще изсвири песни от албумите си с Audioslave, Soungarden, Temple Of The Dog или парчето от филма за Бонд Casino Royale - You Know My Name, но поне ще е Той! Най-секси изглеждащият фронтмен на света...

И понеже концертът под Тепетата ще е в Античния Театър - на въздух, под звездите, адреналинът от музикално-еротичната вакханалия на сетивата ще е още по-голям! Отсега съм го измислила. Ходила съм невъднъж задкулисно на това, за мен създадено от Боговете на Любовта и Изкуството място, и знам някои тънкости, относно стигането до кътчетата, на които артистите подготвят душевността и външния си вид, преди да излязат на сцената. Разбира се, че ще ги запазя за себе си!

Ще изгледам целия концерт, естествено. Ще съм разучила какво обича да хапва, пийва, чете, слуша и какъв ще е планът Му след това (още една причина толкова много да обичам работата си - мога да попадам на места, на които, ако не си човек от медия, не би имал никакъв достъп!). До края на шоуто ще съм останала без глас, и част от сълзите си, от припяване и емоции. Ще съм пийнала, разбира се, за настроение и кураж. И точно когато всички започнат истерично да го викат на бис, ще се насоча, макар че с мъка ще си проправям път през феновете, към убежището му. И прилагайки женския си чар и лисичи хитринки, ще се промъкна до него през охраната. И търпеливо ще дочакам моя Бог, съчетал в себе си и Зевс, и Уран, и Марс, и Аполон едновременно!

И ето, вратата се отваря. Той е! Аз вече съм с пулс 200. И някак парирам полудяването си и въпроса му: “Коя си ти и какво правиш тук, по дяволите?!?” с най-чаровната си усмивка, бутилка от любимото му питие и логичните тишина и спокойствие, които ще са му нужни след дългото представление. С крачки на кошута отивам до него и нежно запушвам устните му... (ах, тези устни!) с ръка. Засега. Затварям вратата след мускулестия му гръб и завъртам ключето. Така че да види. Безмълвно, и без резки движения, го “пускам” да пристъпи навътре и му поднасям леко затоплена хавлиена кърпа. Подканвам го да седне на удобния кадифен фотьойл пред огледалото за гримиране, чиито лампи пръскат единствената приглушена светлина в помещението.

Преди това вече съм приготвила друг стол с мека седалка, в близост до “огледалната масичка”, на която полагам краката му. Той наблюдава мен и онова, което правя, по-скоро с любопитство и задоволство, едва криещи се във външните ъгли на кристално-сините му очи, отколкото с желание да извика охраната. Дори лекичко се усмихва с левия крайчец на устните си.

Ах, тези устни! Едва се сдържам да не ги целуна! Особено сега, след като са пели и накарали целия театър да прави същото... Сега, когато са придобили още по-наситен прасковен цвят. Сега, когато са изпръхнали и имат нужда от овлажняване. Сега бих сляла моите устни с неговите и бих останала в тях колкото е възможно по-дълго време...

Поднасям му чашата с питието, с една ръка, с другата държа моята и казвам: “Наздраве, Крис! Аз съм Венера” и единственото, което се чува в тихата стая за следващите 10 секунди, е отзвукът на ледчетата, подскочили от почукването на двете кристални повърхности. Отпиваме, гледащи се в очите. Ах, тези очи! Петите ми вече са напукани...

Косата му е мокра и рошава. Едва се сдържам да не прокарам пръсти в нея. Харесва ми как палаво проблясва с оттенъци на старо злато на фона на гримьорните лампи. Същият неустоим ефект създават и с кожата на тялото му, което видно вече е по-спокойно, след адреналина от сцената, и сърцето му не повдига толкова учестено бялата, прилепнала по изящните извивки потна тениска.

“Здравей, Венера! Как влезе тук?”, казва Той, отпива нова, дълбока глътка от чашата и продължава да ме гледа в очите. Облегнат на фотьойла, с крака на стола, слага едната си ръка зад тила. Бицепсът показва реалната си форма, повдигнал ръкава на тишърта. “Господи, дори потен е неустоим!”, мисля си аз, оказва се - на глас. “Какво?”, любопитства Крис. “О, нищо, искаш ли след малко да се махаме оттук?!”. Следва нова глътка, този път и от моя страна, и още 10 секунди мълчалива среща на зениците ни. Той се изправя. Леле, колко е висок! Изправя се съвсем близо до мен така че усещам дъха му да се разхожда по кожата ми, дори през дрехите - от колана на джинсите до брадичката ми. Толкова близо, че тялото му се разминава на милиметър от моето. Вече всичко кипва в мен. Сърцето ми е пред пръсване. Усещам, дори чувам как бие. Усещам и неговото. От което коленете ми вече са меки. Още една глътка, го-ля-ма, от моя страна, за отскок, и - тръгваме. Нанякъде. Не знам накъде. И не ме интересува! Той е Мой! Желае ме. Прочетох го в очите му.”I`m glad , that You know my name*. I`ll be your audioslave**, your sound garden**, temple of your dog** tonight and I`ll show you how to live* in Bulgaria!”, казвам аз без свян. Той се усмихва отново завоалирано и секси, подава ми ръката си и излизаме от стаичката. И си мисля “My time has come”*...

* - заигравка със заглавия на песни на Крис Корнел и...

** - и с по-известните групи, в които е пял.

Меги и Даниел Крейг

Как бих свалила най-секси агента 007 ever от личната ми класация за Джейм Бонд? Мммм, навярно с тухла четворка, не виждам друг шанс! Удрям го и, мацки, той е само мой! Не че не ми липсва въображение, но Даниел Крейг май ще е висока летва за свалка. Но какво пък – не вярвам англичанинът да не обича мусака. Баба казваше, че любовта на мъжа минава през стомаха, така че ще започна да го ухажвам с бабината муска. Вино и мусака звучи добре, защо не?! Мавруд, отлежал, мой набор, с аромат на дъхави лозя и цвят на огнен рубин. Ще го поканя вкъщи, разбира се, гаранция ще дойде, и дано да намери къде да паркира, че пред блока вечер всеки спира като арабин в пустиня. Ще пусна нежна музика за фон, може би джаз, и ще запаля много свещи.

Ако стане пожар – имам си таен агент, който скача от влакове и сгради Just For Fun бе, ей. Е, и ще се нацуцкам – нещо секси, но семпло и не прекалено натрапчиво – къса черна прилепнала дантелена рокличка с гол гръб и червената престилка с панделки. Как ще ми устои!? Чудя се дали да съм с пантофите или да обуя някоя секси обувка на ток... Ще импровизирам в движение, все пак ще впечатлявам актьор. За бельото – дантела, черна, но плътна, да не се предлагам на тепсия все пак. Задължително си припомням няколко култови фрази от 007 и ги вмъквам остроумно в разговор по-късно вечерта. На чист British English, Of Course! Ще го посрещна на вратата с очарователната си усмивка, по черна дантела и престилка, а ароматът на мусака и Мавруд ще го удари в лицето като тухла четворка. Или да не си губя времето и направо да мятам тухлата? И винкел става!

Алекс и Джони Деп

Джони Деп е един от най-магнетичните мъже на планетата! Едва ли има по-всестранно развита личност. Джони умее хиляди неща, а едно от най-готините е да свири на китара... И то страхотно!
Всички помним онзи момент, в който таблоидите не спряха да разпространяват заглавия като: „Джони Деп се появи изненадващо на сцената на Aerosmith”, когато изскочи до Стивън Тайлър и показа музикалните си умения.
И да, свирил е с много големи музиканти и това рок енд рол момче може да накара всяко едно женско коляно да омекне. Затова неслучайно моята „мишена за съблазън” е именно ТОЙ.

Никога не съм имала тактика или магически трик, с който да прикова нечий поглед върху себе си. Но... Винаги съм искала да се науча да свиря на китара. Така че, ако имам възможността да деля едно помещение с Деп, просто бих отишла при него – невъзмутима и любопитна, и бих го помолила да изсвири любимата ми песен на Guns N' Roses, а после да ме научи аз да я свиря.

Че кой може да откаже на момиче, което слуша Guns?! Хммм, н-е-е, не и Джони!


 

More Други