Следва

Планината при Мохамед или когато Иран дойде в България

Петъчна доза СЕКС: Раян Рейнолдс - 5 причини да е наистина много секси татко

Определен от People за най-сексапилния татко на планетата, красивият Райън Рейнълдс моментално се превръща...

People of art преди 8 години

Определен от списание People за най-сексапилния татко на планетата, красивият Райън Рейнълдс моментално се превръща в мъжа мечта за много романтички. Заради популярността си на първо място, но и заради високия снажен вид, доста острите черти, големите ръце и очарователната усмивка на непокиста, който сякаш казва, „нищо не подозирам и не се вълнувам от това, че ме смятате за секси, аз съм женен и имам 13-месечна дъщеря.”. Което пък го прави още по-неустоим.

С откровено интервю, в което холивудския актьор разказва за запознанството, брака и щастието си с младата му и съблазнителна съпруга, русата мадама от кино и телевизионния екран Блейк Лайвли, Рейнълдс е на корицата на американското издание в последния му брой и наистина е изненадан от „титлата”, показа той в сряда по време на вечерното шоу на Джими Фалън.

Не знаем за мотивите на колегите да го окичат с тази корона, но ето нашите пет 34-годишният актьор да е, добре де, не най, но със сигурност много секси татко, ако имахме такъв конкурс:

1.
Фактът, че е баща на момиче - по някаква необяснима причина и по чисто лични наблюдения момичетата разхубавяват бащите си, а момчетата - майките.



2.
Заради тези думи: „Не мога да се наситя на тези емоции. Ако можех да имам девет дъщери, щях да съм страшно развълнуван.“ Действат като афродизиак за жените - не стига, че е хубав, прочут и богат, ами иска и голямо щастливо семейство.

3. Заради това, че жена му е трепач. Обикновено този факт напълно обезкуражава нежния пол и автоматично засилва интереса към мъжа. Жена му вдига летвата, става препятствие, а препятствията са винаги много секси!



4.
Сантиментален е! Снимка в Инстаграм на малката ръчичка, хванала голямата бащина, оставя без думи и дъх всяка жена.



5. Тези бицепси, които така изкусително се подават от тениската с къс ръкав, чудесно ще се подчертават, докато носи малката Джеймс на ръце.

И стига толкова, че се размечтахме!








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра