Следва

Понеделник в бейски поло

Show me your bag: View Sofia, The Mall и четвъртите победители!

Гласуването в четвъртата седмица на съвместната ни игра с The Mall, Show Me Your Bag!, приключи. Анкетата е...

Shopping преди 8 години

Гласуването в четвъртата седмица на съвместната ни игра с The Mall - Show Me Your Bag!, приключи. Анкетата е стопирана и трите щастливи победителки в уникалната ни инициатива са ясни. В нашата фешън игра с вас, посетителите на The Mall, и читателите на медията, оставихме дамските ни чанти да разказват истории. Вие ни споделихте съдържанието на вашата, ние го заснехме, публикувахме и после гласуването за вашите фаворити увенчаваше финала с победители. И така 4 седмици подред! Ето и резултата от гласуванито в четвъртата ни и последна Show me your bag! седмица, точно така, както изглеждаше в момента, в който я стопирахме според правилата:



 

Победителят с най-много гласове от последното гласуване в играта на The Mall и View Sofia е Искра Димитрова, която печели 39,49% одобрение от читателите.  Тя печели невероятна чанта Furla.

На второ място е Светозара Йорданова с 26,29%. , която печели чанта Carpisa и ваучер на стойност 50 лв. от Deichmann.

Третата награда в последната анкета е за Диана Светославова, която получи 24,14% от гласовете ви и печели ваучер на стойност 100 лева от магазин LC Waikiki.

Ето всички участия тук>>

За нас беше удоволствие, на всички дами - честито и до нови срещи в следващите ни страхотни игри! Благодарим на  The Mall за доверието, перфектното партньорство и щедростта, и на техните клиенти - за изящните и нежни подаръци - радост и удоволствие за всяко нежно сърце. 



Общите правила за участие - още веднъж тук.
 

More Shopping